Nå drömvikten utan bantningsmetoder.

Hemligheten är att du kan få vilken vikt du än önskar. Så här går det till:

Få bort alla "måste gå ner i vikt" tankar. Feta personer tänker feta tankar. Man SKA REDAN SE SIG i den vikt man önskar. Tänk inte att MAT är boven i viktökningen för det är det inte, om du inte tror på det själv förstås.

Boven i viktökning eller att man inte kan gå ner i vikt är ens egna tankar. Det är ens eget fel. T.ex. en kvinna som är smal blir med barn och läser överallt att det är svårt att bli av med fettet när man fött sitt barn. Eftersom det står svart på vitt att det är svårt att bli av med fettet så blir det det för henne också. Hade det inte stått något om det så hade det kanske inte varit så för henne. Hon gjorde bara som faktan sa. Tankekraften kan få oss att göra mycket.

"Food can't make you put on weight unless you think and believe it."

Det är ju samma sak om saker man INTE vill ha i sitt liv. Självklart blir det som man tänker och tror. Tänker och tror man att man inte kommer gå ner i vikt så blir det så. Tänker och tror man att det kommer bli kul på festen så blir det så. Det blir som man tänker.

Tänk en smal sund person. En sån person har lätt att säga " Jag kan äta vad jag vill utan att gå upp i vikt". Och personen tror på det själv. Hon går inte upp i vikt.

Tre steg till drömvikten. På riktigt, utan några bantningsmetoder.

1. Bli klar med din drömvikt. Tänk bilden i huvudet. Hur du ser ut. Samla bilder på dig själv i den vikten om du har, eller fixa bilder på andra som ser ut så och klipp in ditt huvud.

2. TRO. Tro att den vikten redan är din. Se dig själv som om du hade den vikten. Tänk inte "vad tjock och ful jag är" när du ser dig i spegeln, dra inte i ditt fett, som om det var där bara för att jävlas. Tejpa fast en lapp med din drömvikt på vågen eller väg dig inte. Köp inga kläder i din nuvarande storlek. Ser du feta människor på stan, tänk inte på dom. Tänk på dig som smal och fin. Jämför dig absolut inte.

3. Du måste KÄNNA kärlek och glädje. Annars GÅR DET INTE. Känner du hat mot din kropp nu går det inte . Hat är en stark känsla som tar över allt. Du kommer fortsätta attrahera saker som matchar den känslan. Då kommer du inte ändra din kropp, snarare bli tjockare. Man är som en magnet till vad man tänker och känner. (Det är det som är gaydar, om man känner/ser på andra att dom också är GAY!)

Älska varje lite ndel av din kropp. Du kan göra det på skoj först, det kan vara nytt för dig. Stryk över dina lår och säg, jag älskar er. Le och pussa din arm. Etc. Tänk samtidigt på kärlek och glädje. Svårt kan det vara, men priset är gudomligt. En drömkropp. Och det funkar. TRO att du blir smalare. Inte tjockare. Tänk perfekta saker om dig själv. Tänker du så, då år du på rätt väg.

Här är ett knep att gå ner i vikt. Tänk inget dumt när du äter, tugga bara och svälj.  Känn vad gott det är. Du får inte tänka att, "nu kommer jag bli tjockare". Tänk att maten smälter ner i dig perfekt, perfekt god mat. Då måste resultatet i dig också bli perfekt, right? Njut istället för att förbanna dig.

* * *Och det där med tid. Hur lång tid det tar för din önskan att gå i uppfyllelese...
Du tänker säkert: "stor önskan, lång tid. Liten önskan, kort tid".

Men så är det inte. Det är inte så. Universum vill att du tänker att TID inte finns. Små och stora önskningar är LIKA. De kommer när du VILL. Sätt datum, t.ex. en månad. Men tänk inte på tiden för då kommer du bort från ditt spår. Tänk istället på vad du vill ha, att du redan är där och att du är lycklig. Du är redan där.

*
Här är en grej som är lite rolig också.

Personer som säger "Jag får ALLTID en parkeringsplats" får det alltid (oftare än andra).

Personer som säger "Jag vinner ALLTID" vinner alltid (oftare än andra).

Dom är mer successful än andra på det planet för att dom har så bra tankar om sakerna.Det var allt för mig. Puss... och lycka till!!!


Over and out!
Lesbisk bloggare
♀♀ Charlotte

Jag vill. Och sanningen om lycka i livet.

Mitt liv.
Jag vill:


- Leva lycklig med min tjej i alla mina dagar.
- Bli känd sångerska inom ett år.
- Vara frisk och fin hela livet.
- Förmedla kärlek till mina vänner.
- Utveckla min sångkapacitet enormt. Lära mig mer.
- Ha en lägenhet med min tjej som vi båda trivs i.
- Jobba i Kenneths babyaffär för att få extrapengar.
- Vara finansiellt fri.


Hur ska jag få dessa saker? Så här:

Tro på att detta redan ä mitt. Helt och hållet. Det kommer att komma.
Tänk INTE på att jag INTE har dessa saker. Då går det inte.

Tänk att jag redan har dessa saker.

Om man t.ex. ärver en massa pengar så vet man redan innan man fått dom att man ska få dom... man e lugn, skälvsäker, upprymd och glad. DEN känslan ska man ha när man tänker på att man redan har sakerna man vill ha. För då "lurar" man universum.

Var som ett barn och låtsas att du redan har dessa saker. Tänk dig in i situationer som när man lektem ed sina osynliga kompisar, lekar man hade uppmålade så fint i huvudet. Så ska man tänka.  Bete dig som om du redan har dessa saker. Tro på dig själv, du är ju huvudpersonen i ditt liv.

"That mighty undying faith is your greatest tool. Just watch the magic begin!!"


Om du gör lite research får du reda på att alla som någongång fått/blivit något stort visste redan att dom skulle lyckas innan. Dom hade tro och en plan. Dom "blev" inte bara det dom blev. Det låg mycket tankar bakom.

HUR dessa saker kommer att komma in i mitt liv är inte min del att veta. Jag SKA inte tänka på det, det distraherar bara. Tveka inte. Universum fixar. Det enda jag gör är att tänka tro och känna att jag redan har sakerna.

- KÄNN hur du kommer att känna när du väl får vad du önskar. KÄNN NU!
- Säg dina önskningar högt och skriv dom.
- Sen måste du verkligen tro du redamn har dom.
- Må bra. Känslan ska vara lycka, inte hopplöshet eller tvekan för då funkar det inte.

"Don't get caught up in HOW, WHEN and WHERE?!"

"Just FEEL GOOD and you will recieve it"


Till och med två gånger i bibeln står det något i stil med "Allt du vill ha när du ber kommer du få om du vill riktigt mycket och tror på det."

Det KAN vara så att du vaknar och du har sakerna på en gång. Eller så får du en skön bra idé som du instinktivt måste göra något av. Det kommer en väg till dig som du kan gå.

Därför MÅSTE man följa sin intution och göra vad som känns rätt. Närdu känner lycka, som om tiden stannar, när du är inspirerad, då är du på spåret till dina drömmar.

Däremot, känner du att du går mot strömmen, att det är jobbigt, då går du fel väg. Man måste känna efter. TRUST YOUR INSTINCTS.

"Pay attention to what you're attracted to. They help you. Things/people. Take their help. When you know what you want, you become a magnet to stuff that will bring you there.


MED DET, KÄRA MÄNNISKOR, HAR NI HEMLIGHETEN!!!

Over and out!
Lesbisk bloggare
♀♀ Charlotte

Saker som gör mig lycklig

Tänk på saker som gör dig lycklig en minut för att bli glad. Tänk på dom innan du somnar så drömmer du fint.

> Låten Skin - Faithfulness (DJ Tiësto remix)
> Dansa på Club G
> Dansa till skön trance
>Candy Bar i London när vi dansade på scenen
>Laga nåt gott och bjuda folk på som älskar det
>Se på Nanny McPhee-liknande filmer med Karin
>Spela på stan med Karin
>Göra mig fin
>Tänka mig på idol-scenen när jag pratar om homosexualitet, innan ja ska köra min låt. Det e bara jag och tre andra kvar i tävlingen.
>Små gulliga bäbisar, t.ex. den som stirrade på oss i hissen i solna.
>Att jag kan jobba i Kenneths bäbisklädesaffär
>Att jag känner Marie på IHU så vi får spelningar ibland
>Jag har den snyggaste tjejen i Sverige, alla vill ha henne.
>Jag får gå på jätteutvecklande sånglektioner.

älska allt, slå in allt du tänker i kärlek. Det blir bäst så. Tänk bara bra tankar, då blir du oslagbar.

"Life is Easy. Life is Good. All good things will come to me."

"All good things are my birth right"

"Nothing can come into your life unless you summon it through persistant thoughts."

Det är sanning!!!

Over and out!
Lesbisk bloggare
♀♀ Charlotte