Jag vill. Och sanningen om lycka i livet.

Mitt liv.
Jag vill:


- Leva lycklig med min tjej i alla mina dagar.
- Bli känd sångerska inom ett år.
- Vara frisk och fin hela livet.
- Förmedla kärlek till mina vänner.
- Utveckla min sångkapacitet enormt. Lära mig mer.
- Ha en lägenhet med min tjej som vi båda trivs i.
- Jobba i Kenneths babyaffär för att få extrapengar.
- Vara finansiellt fri.


Hur ska jag få dessa saker? Så här:

Tro på att detta redan ä mitt. Helt och hållet. Det kommer att komma.
Tänk INTE på att jag INTE har dessa saker. Då går det inte.

Tänk att jag redan har dessa saker.

Om man t.ex. ärver en massa pengar så vet man redan innan man fått dom att man ska få dom... man e lugn, skälvsäker, upprymd och glad. DEN känslan ska man ha när man tänker på att man redan har sakerna man vill ha. För då "lurar" man universum.

Var som ett barn och låtsas att du redan har dessa saker. Tänk dig in i situationer som när man lektem ed sina osynliga kompisar, lekar man hade uppmålade så fint i huvudet. Så ska man tänka.  Bete dig som om du redan har dessa saker. Tro på dig själv, du är ju huvudpersonen i ditt liv.

"That mighty undying faith is your greatest tool. Just watch the magic begin!!"


Om du gör lite research får du reda på att alla som någongång fått/blivit något stort visste redan att dom skulle lyckas innan. Dom hade tro och en plan. Dom "blev" inte bara det dom blev. Det låg mycket tankar bakom.

HUR dessa saker kommer att komma in i mitt liv är inte min del att veta. Jag SKA inte tänka på det, det distraherar bara. Tveka inte. Universum fixar. Det enda jag gör är att tänka tro och känna att jag redan har sakerna.

- KÄNN hur du kommer att känna när du väl får vad du önskar. KÄNN NU!
- Säg dina önskningar högt och skriv dom.
- Sen måste du verkligen tro du redamn har dom.
- Må bra. Känslan ska vara lycka, inte hopplöshet eller tvekan för då funkar det inte.

"Don't get caught up in HOW, WHEN and WHERE?!"

"Just FEEL GOOD and you will recieve it"


Till och med två gånger i bibeln står det något i stil med "Allt du vill ha när du ber kommer du få om du vill riktigt mycket och tror på det."

Det KAN vara så att du vaknar och du har sakerna på en gång. Eller så får du en skön bra idé som du instinktivt måste göra något av. Det kommer en väg till dig som du kan gå.

Därför MÅSTE man följa sin intution och göra vad som känns rätt. Närdu känner lycka, som om tiden stannar, när du är inspirerad, då är du på spåret till dina drömmar.

Däremot, känner du att du går mot strömmen, att det är jobbigt, då går du fel väg. Man måste känna efter. TRUST YOUR INSTINCTS.

"Pay attention to what you're attracted to. They help you. Things/people. Take their help. When you know what you want, you become a magnet to stuff that will bring you there.


MED DET, KÄRA MÄNNISKOR, HAR NI HEMLIGHETEN!!!

Over and out!
Lesbisk bloggare
♀♀ Charlotte

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com