Nå drömvikten utan bantningsmetoder.

Hemligheten är att du kan få vilken vikt du än önskar. Så här går det till:

Få bort alla "måste gå ner i vikt" tankar. Feta personer tänker feta tankar. Man SKA REDAN SE SIG i den vikt man önskar. Tänk inte att MAT är boven i viktökningen för det är det inte, om du inte tror på det själv förstås.

Boven i viktökning eller att man inte kan gå ner i vikt är ens egna tankar. Det är ens eget fel. T.ex. en kvinna som är smal blir med barn och läser överallt att det är svårt att bli av med fettet när man fött sitt barn. Eftersom det står svart på vitt att det är svårt att bli av med fettet så blir det det för henne också. Hade det inte stått något om det så hade det kanske inte varit så för henne. Hon gjorde bara som faktan sa. Tankekraften kan få oss att göra mycket.

"Food can't make you put on weight unless you think and believe it."

Det är ju samma sak om saker man INTE vill ha i sitt liv. Självklart blir det som man tänker och tror. Tänker och tror man att man inte kommer gå ner i vikt så blir det så. Tänker och tror man att det kommer bli kul på festen så blir det så. Det blir som man tänker.

Tänk en smal sund person. En sån person har lätt att säga " Jag kan äta vad jag vill utan att gå upp i vikt". Och personen tror på det själv. Hon går inte upp i vikt.

Tre steg till drömvikten. På riktigt, utan några bantningsmetoder.

1. Bli klar med din drömvikt. Tänk bilden i huvudet. Hur du ser ut. Samla bilder på dig själv i den vikten om du har, eller fixa bilder på andra som ser ut så och klipp in ditt huvud.

2. TRO. Tro att den vikten redan är din. Se dig själv som om du hade den vikten. Tänk inte "vad tjock och ful jag är" när du ser dig i spegeln, dra inte i ditt fett, som om det var där bara för att jävlas. Tejpa fast en lapp med din drömvikt på vågen eller väg dig inte. Köp inga kläder i din nuvarande storlek. Ser du feta människor på stan, tänk inte på dom. Tänk på dig som smal och fin. Jämför dig absolut inte.

3. Du måste KÄNNA kärlek och glädje. Annars GÅR DET INTE. Känner du hat mot din kropp nu går det inte . Hat är en stark känsla som tar över allt. Du kommer fortsätta attrahera saker som matchar den känslan. Då kommer du inte ändra din kropp, snarare bli tjockare. Man är som en magnet till vad man tänker och känner. (Det är det som är gaydar, om man känner/ser på andra att dom också är GAY!)

Älska varje lite ndel av din kropp. Du kan göra det på skoj först, det kan vara nytt för dig. Stryk över dina lår och säg, jag älskar er. Le och pussa din arm. Etc. Tänk samtidigt på kärlek och glädje. Svårt kan det vara, men priset är gudomligt. En drömkropp. Och det funkar. TRO att du blir smalare. Inte tjockare. Tänk perfekta saker om dig själv. Tänker du så, då år du på rätt väg.

Här är ett knep att gå ner i vikt. Tänk inget dumt när du äter, tugga bara och svälj.  Känn vad gott det är. Du får inte tänka att, "nu kommer jag bli tjockare". Tänk att maten smälter ner i dig perfekt, perfekt god mat. Då måste resultatet i dig också bli perfekt, right? Njut istället för att förbanna dig.

* * *Och det där med tid. Hur lång tid det tar för din önskan att gå i uppfyllelese...
Du tänker säkert: "stor önskan, lång tid. Liten önskan, kort tid".

Men så är det inte. Det är inte så. Universum vill att du tänker att TID inte finns. Små och stora önskningar är LIKA. De kommer när du VILL. Sätt datum, t.ex. en månad. Men tänk inte på tiden för då kommer du bort från ditt spår. Tänk istället på vad du vill ha, att du redan är där och att du är lycklig. Du är redan där.

*
Här är en grej som är lite rolig också.

Personer som säger "Jag får ALLTID en parkeringsplats" får det alltid (oftare än andra).

Personer som säger "Jag vinner ALLTID" vinner alltid (oftare än andra).

Dom är mer successful än andra på det planet för att dom har så bra tankar om sakerna.Det var allt för mig. Puss... och lycka till!!!


Over and out!
Lesbisk bloggare
♀♀ Charlotte
1 kakan:

skriven

älskade det här inlägget. vilken sporrning! underbart. du fick mig att le och känna mig peppad :) från och med nu bara positiva tankar :) puss!!<3

2 Alicia:

skriven

Hej, ville bara säga att detta är nog den bästa bloggen jag har läst:O du skriver saker som får en att må bra:D

3 charlotte svarar:

skriven

alicia - tack så mycket för uppmuntrande ord! :D det glädjer mej! kram!

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com