Lärare som får mig räcka upp handen...

Hej!

Jag har kommit framtill en grej. Vissa lärare får mig att räcka upp handen.. hade en Gemu lärare när ja gick på Rytmus som fick mig att räcka upp handen. Inte alls för att han såg på mig eller frågade mig saker.. jag gjorde det självmant. På grund av dennes personlighet. Fick VG i kursen trots att jag inte tycker det är kul. SÅ BRA!!!
Jag fick samma känsla på tekniken idag i skolan. Underbar lärare i Teknik på Konradsbergs lärargymanasium (en del av Stockholms universitet)... Han var jättebra!! Så pepp jag är.

Spelade in en mycket ångestladdad version av Placebos mästerverk "The Bitter End" alldeles nyss. Här är resultatet:Jag är annars rätt uppåt. Jag är stressad på ett bra sätt, tror jag. Men jag är själv så det kan ju vara så att jag har fel för jag vet inte vad andra tycker, de som måste umgås med mig... Rizla ligger och njuter av att jag är så öppenhjärtlig just nu och är helt galen, gnider händerna mot varann (Tove mfl vet vad jag menar med detta) i glädjerus osv...

Jag älskar livet JUST NU! Så är det och ingen kan få mig att känna nåt annat just nu. Men om några minuter är nog detta förbi men jag vet att det finns någonstans någongång... somewhere. Back.

Lesbisk bloggare, Charlotte

Det bästa bandet i världen

Jag måste bara säga att ett av de allra bästa banden i hela världen är Explosions in the Sky. Här har ni bevis:Kopierade fel förut, här är nog rätt.

Explosions in the Sky - Six days at the bottom of the ocean

Lesbisk bloggare, Charlotte