Changes

Hej!
Imorse gjorde jag klart ett halsband som jag ska ha på mig imorgon när vi ska till Jonas för att fira honom och Jenny som fyller 22 år! :)

2009.02.26 by you.

Jag ska ha tighta ljusblå jeans och något långt linne eller lång tröja över, stort tuperat hår och kanske rastaringarna i öronen för dom är så jävla snygga. Jag Vet inte vilka skor, jag älskar de stora luddiga skorna men man blir så sjuuukt varm i dem! Kanske åker jag hem imorgon och hämtar mina jeansblå converse.

Jag vill byta min ring i näsan imorgon också, till en likadan men lite mindre och svart. Tror att jag ska vara där vid tolv när dom öppnar så man slipper vänta fett länge. Tänkte dra till East Street. Men jag tycker det är jobbigt för jag kan inte byta ring själv och vet inte om dom kommer att hjälpa mig... vet inte om jag vågar fråga. :P

2009.02.26 by you.
Piercing babes :P

Lesbisk bloggare, Charlotte
1 GriffinKatheryn:

skriven

It is great that people are able to take the <a href="http://goodfinance-blog.com/topics/personal-loans">personal loans</a> and this opens up completely new possibilities.

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com