Bra saker

Jag måste bara göra ett inlägg om bra saker nu. För att känna en skön känsla...

Buffy The Vampire Slayer spökar i mitt huvud. DVS ... Det var en UNDERBAR serie. Jag älskade den serien. Willow och Tara var underbara. Sjukt underbart med lesbianer i TVshower som är stooora. Det behövs. Och jag älskar levande ljus med doft. Rökelse är himmelriket. Det var underbart för när jag och Karin spelade igår var det någon som tänt min älsklingsrökelse runt om så det verkligen svävade runt en sådan doft... Jag fick sådan boost av det. Tänk att en doft kan göra så sjukt mycket!

Pärlor är underbara, man kan bygga smycken. Jag älskar smycken.

Klänningar har blivit en favorit. Jag har köpt två nya, en färgglad och en zebrarandig... dom tar inte så mycket plats i packning och är lätta och sköna på. Synd att den ja hade igår på spelningen var så blåsig. Frågade Tove om man såg mina trosor och hon sa "dom e prickiga va?" hahaha... dvs man såg dom. SÅ jag inhandlade Monkis enda leggins, ett par sköna glansiga svarta. För Monki var den enda affären som inte var svindyr i kanten, iaf inom mitt synfält. Och det var bara 5 min kvar tills den riktiga spelningen...

Jag har läst ut "Bad Things" av Michael Marshall. Jag är medveten om att inlägget är döpt till "Good Things" hehe... men det är ju mysigt. Måste bara säga att jag har börjat läsa igen på allvar... jag har inte läst några bra böcker på länge och därför har min läslust dött... jag älskade Tvillingböckerna, hade ALLA, men det känns lite dumt att läsa när man är 22. Och ärligt så ger det mig ingenting längre.. att läsa om Elizabeths första kyss eller Jessicas uteblivna första mens är inte längre lika aktuellt och roligt som det var en gång i tiden...

Jag har iallafall hittat min nya favoritförfattare! Jag förstod inte hela boken dock... innebörden förstod jag men den var skriven på ett ganska svårt språk och var på engelska, men min hjärna mår bra av att träna litegrann ibland. Jag älskade denna bok, den rekommenderar jag så mycket som man bara kan rekommendera... Läskig! Hade det varit en film hade det varit en grymt läskig skräck-thriller!

Kolla hans böcker på www.michaelmarshallsmith.com om du är intresserad!

För några år sedan gjorde jag listor på saker som jag mådde bra av. Jag ska göra en sån nu för att samla mina goda tankar.

Läppstift. Silvriga smycken. sabrinasilver.com. eleven.se. spelningar. sushi. michael marshall. solen. resa. klänningar. mat. Telepopmuzik (breathe). glitter. doftljus. välstädade rum. isglass. youtube. youtubekommentarer.

Just nu ligger jag och min Youtubechannel på #12 för visningar idag (musiker). Det är helt sjukt!! :) Jag är så glad. Det bästa jag varit på tidigare är #36 typ... :) 

När jag orkar lägger jag upp det Tove filmade igår av spelningen :)

Lesbisk bloggare, Charlotte
1 Ann-Louise:

skriven

Tjenare tjejen!

Läääänge sen! Hur e d me dig?Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com