Nytt rum!

Jag har börjat inse att jag inte kan bo på vinden hemma. Det är för mycket saker, för mycket skitsaker där etc... visst kan jag ha datorn där med studion men jag kan inte ha mina andra saker och kläder där uppe, man kan ju knappt stå upprätt på grund av snedtaket.

Så jag ska flytta ner i Martins gamla rum, det är bra. Men jag måste först skaffa lås där, för anledningen till att ja flytta upp från början var ju att han alltid var i mitt rum o hade kompisar och fester där... skitjobbigt. Och tog mina saker etc. Så jag måste skaffa lås... Här är en ritning på hur jag vill ha mitt rum. De flesta sakerna står redan där nu, måste bara fräscha upp lite med lite nytt och ska måla om och sånt:Här är några av färgerna jag funderar på att ha på mina väggar, kom gärna med förslag!! :)

Purjo


sand


Och en vägg, kanske den bakom sängen, ska ha denna fina schablon, eller liknande:

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com