You were always on my mind...Ikväll har jag varit hos Miriams föräldrar på fest med min älskling och sjungit bland annat denna låten på en fest där. Det var så mysigt :) Love Hässelby!!

Lesbisk bloggare, Charlotte

Partyställen för flator i Stockholm

Det finns inga ställen för lesbiska att gå till och klubba i Stockholm. Åk till London och gå på Candy Bar! Har varit där ett antal gånger och det är otroligt kul och niiice och inte en enda straight eller man, så det är heaven!
http://www.candybarsoho.com/

Måste man gå ut i Stockholm kanske det finns något för lesbianer någon dag i månaden på något ställe...
Club G fanns förut, det var på Kolingsborg. Det var jättekul! Men stängt nu. Det finns en ny klubb som brukar vara där nu, http://www.paradisesthlm.com men jag vet inte hur många lesbianer som brukar gå dit... kanske värt en titt! Det är 20årsgräns, men om man är 18 eller över och skrivit upp sej på gästlistan kan man få komma in ibland innan en viss tid...

Lite info från qx.se, som annars har en bra kalender för vad som händer på stan varje dag i gay och lesbian sammanhang!

2.35:1 är en mixklubb som verkar köra skön musik på helgerna (lördag techno!). Det är 23årsgräns men kanske går att komma in om man är yngre. Maybe! Anordnas på Berns, Östermalms Torg.
http://www.berns.se

Det är Lezzie-weekend varje helg på Momma, som är en resturang/bar med sköna Dj:s, dock inte värsta partyt...
Renstiernasgata 30, http://restaurangmomma.se 

En gayvänlig nattklubb, http://www.clubnype.se spelar skön musik varje fredag, värt ett besök men troligen mest straighta människor.

Ge förslag du med, jag är så sällan ute så jag vet inte så mycket... vet bara att utelivet för lesbiska i Stockholm suger riktigt hårt.

Lila hår

Jag kunde inte hålla mig. Varje gång jag ser mitt blonda trista hår kliar det i fingrarna. Jag har varit duktig, har inte rört det sedan våren 2007... men fan va jobbigt det är...Lesbisk bloggare, Charlotte