Mysigt i solen - IMORGON LONDON!

Det är verkligen sjukt varmt. Internet brukar inte funka utomhus men nu gör det det. Bra bra! Solar. Hatar att sola men man måste ju bli brun.
Imorgon åker vi till London! Jag och Karin. Då kommer jag nog inte uppdatera så mycket, eller inget alls för vi vill inte fördriva tid på internetcaféer liksom. Vi har ju fullspäckat schema ;) Vi är bara borta till söndag dock, så sen kommer jag tillbaka igen. Don't worry! Hehe.

Imorgon ska vi först checka in, sedan käka nåt gott i camden (vi kommer bo på hostel i camden). Sen ska vi gå på någon av de Rockklubbar jag hittade i Camden. Fett nice!

Fredag blir det att gå runt i Camden och shoppa och dö för att det är så jävla nice, sedan in till Piccadilly, vara glada i Soho och käka nåt nice, sedan ska vi utanför stan och gå på en rolig karaokeklubb och sedan en annan klubb som ligger i närheten.
På lördagen blir det softa, sedan ska vi antingen på Madam Tussauds eller på Electric Cinema, det är en bio med feta fåtöljer och fotpallar och alkohol och mat. Typ. Sedan blir det tre olika klubbar i Soho, vi kommer ha så kul!

Söndagen blir det kanske tatuering om jag får för tatueraren för jag har ju druckig på lördagen.
Sedan åker vi hem.

Shit alltså, sorry om det är massa stavfel för jag ser inte skärmen pga den bländande solen.

Några underbara låtar ville jag skriva upp, sådana man blir glad av:

Neon Trees - Animal
Neon Trees - Sins of my Youth
Hot Chip - Bubbles they bounce
Kid Cudi - Make her say
Mariee Sioux - Love Song (The Cure cover)
Suede - Jumble Sale Mums
Taxi Taxi! - More childish than in a long time
Telepopmusik - Don't look back
The Temper Trap - Sweet Disposition
The Verve Pipe - She has faces
Kelis - Bossy
Håkan Hellström - En vän med bil
Håkan Hellström - För en lång lång tid

Vi har även köpt biljett igårkväll till Stockholm Jazz festival :) Bara till lördagen, det är då Missy Elliot spelar! Så jävla kul att se henne! Hon är grymmast med grymt cool röst och beats!

Lesbisk bloggare, Charlotte

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com