Vad är ditt nyårslöfte?

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs057.snc6/168720_472368096369_581256369_6201301_5774501_n.jpgVad är ditt nyårslöfte?

Mitt är att bli känd med OhMyGod innan nästa nyårsafton.
Glöm inte att lyssna på våra låtar på Spotify så ofta du kan så hjäper du oss att få högre rankning :)


Lyssna här:

Oh My God – Elements


Mitt andra nyårslöfte är att vara världens bästa tjej och ha världens roligaste, skönaste år med min tjej. <3

1 Jolline:

skriven

Ett av mina nyårslöfte är att rusta upp min lägenhet! Som jag dragit ut på i flera år nu!Hmm.. vilket tråkigt löfte, men men det är något som behövs!:)

2 Viv:

skriven

Tänker inte lova något som är viktigt för mig, för av erfarenhet så vet jag att det brukar bli tvärtemot vad jag lovar xD

3 Emelie:

skriven

Att komma ut som gay. Fast det lär ju inte hända, jag är så jävla feg..

4 Rebecca:

skriven

Jag ska få bättre självförtroende och självkänsla, få tjejen i mitt hjärta, och komma ut som lesbisk!

5 LC:

skriven

Jag ska komma ut lite mer:)

Asså inte jättemycket men iaf så mina närmaste vet,är faktiskt lite småstolt för sa till en av mina närmaste vänner att jag tar lesbisk igår precis efter 12:)

hoppas du har haft en Awesome nyårsafton!:D

6 Charlotte svarar:

skriven

vilka bra nyårslöften :) :) våga tänk stort!!

7 Anonym:

skriven

Att fortsätta vara lika ärlig och öppen som jag var idag när jag kom ut för mina föräldrar :)

8 charlotte svarar:

skriven

anonym - ååh! grattis till dej för att du kom ut!! :) :)

9 Mathilda:

skriven

Jag gillar verkligen inte din blogg längre. Du har blivit för egotrippad och för säker på att OhMyGod är bäst? Det är jävligt ocharmigt och drygt att läsa om.

Det är synd eftersom att jag brukade älska din blogg och jag har följt den sen typ februari.

Det irriterar mig..

Jag tycker inte att eran musik är bra, den är för smörig och låtarna är gnälliga. Så sluta tro att ni kommer stå på stora arenor med tusentals pers i publiken! Det lär i sånna fall ta ett bra jävla tag...Tänkte bara att dålig kritik är ju också bra liksom. På något sätt10 charlotte svarar:

skriven

en sådan dålig kritik är ju inte bra för mig överhuvudtaget. inte för dig heller, man blir bara bitter av att tracka andra. jag är inte egotrippad, jag bara vet att om man inte gillar det man själv gör så kommer man inte att lyckas. personer som lyckas är säkra på att dom kommer att göra det. för är man själv inte säker på att man kommer att lyckas, vem kommer då se trovärdighet i det man gör??du säger att vår musik är gnällig och för smörig och eftersom DU tycker det så ska JAG sluta tro att vi kommer att stå på stora arenor. varför i hela helvetet skulle JAG sluta tro på det bara för att en mathilda från nordamerika tycker så? du är ju inte knuten till mig på något sätt liksom. tror du att stora artister som t.ex. Robyn eller Lady Gaga gick runt och aldrig pratade om sin musik med någon, tror du att NÅGON stor artist tvivlade på sig själv? jag vet i hela min själ att vi kommer att lyckas och det är inte av egoism eller själviskhet, det är för att jag själv älskar vår musik och tror på det vi gör. man måste vara sitt eget största fan för att kunna komma någonstans i livet. för om man inte tror på sig själv så tror inte någon annan på sig själv heller. om man inte vågar drömma så kommer man antagligen inte kunna leva det bästa livet man kan leva. om man inte vågar tro på sig själv och älska sig själv så kommer man antagligen inte leva ett underbart liv. jag hoppas att du älskar dig själv och tror på dig själv och drömmer, på något sätt. för din skull. jag respekterar att du inte gillar min blogg längre, vi har väl "vuxit ifrån varandra", men det känns lite barnsligt att skriva att min musik är dålig och att den är smörig och gnällig. jag ser inte att du har gett världen någonting av dig själv liksom.

11 Sofia:

skriven

Bra svar,äntligen nån som vågar stå på sig! Ja tycker om din blogg, den e trevlit mångsidig o kul att läsa! :D

12 Anonym:

skriven

Heja Challe, du är en fantastisk människa som inspirerar andra att leva det liv dom vill leva! så det så!

13 sandra:

skriven

jag ska försöka att vara mer lugn och samlad och inte brusa upp så mkt för småsaker :} flickvännen har lovat att inte äta så mkt godis.... XD ett löfte som höll i några dagar. Ser de som att de bara blir mer av henne att älska <3 x}

14 alexia:

skriven

jag håller me stå på dig och forsätt att tro på dig själv för jag tror att du kan komma långt me din musik . den är underbar <3 MITT MÅTTO ÄR, lyssna till dig själv ta inte alltid råd från andra, :> kram

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com