Igår och idag <3

Idag så var sista dagen min mamma kommer att jobba i hela sitt liv! Det känns overkligt, inte minst för henne själv... hon är iallafall otroligt glad! Hon gick i förtidspension och det var underbart bra för henne, hon är väldigt skör :) hehe... närå men ärligt talat, jag tror inte jag känner någon som slitit mer än hon på arbetet... hon är en riktig grym arbetare, min mamma!


(mamma när hon var ung)

Grattis moder jord, i love you!

Jag har gjort en film till henne och så ska jag och min tjej ge lite presenter, sen har jag gjort egen glass, typ receptet på Faringlass som finns här på bloggen under "mat och dryck" i vänsterspalten, det blir alltid så jävla gott, man behöver ingen glassmaskin. Det smakar bättre än en himmel.

Så nu ska vi verkligen fira mamma!!! :)

Igår var jag och Karin i stan och spelade och sånt, medan vi väntade på att Talang 2010 skulle ringa. Talang ringde tyvärr inte :( Eller dom ringde men sa att vi inte skulle få vara med för de hade redan alla de behövde. Så det var verkligen jävligt jobbigt. Därför tröstade vi oss med sushi <3 Vi hade sommar på hennes balkong och mådde asbra :)

Jag blev tipsat om en fin tröja av Ellen igår också, en OH MY GOD- tröja på Gina Tricot! Så den köpte jag så klart :P hehehehe passar ju utmärkt ;)


Oj den blev liten!

Sen dansade vi i Karins rum:


Lesbisk bloggare, Charlotte

En riktigt underbar må-bra låt!

Nu har jag hittat en ny nörd-låt att älska... det är så klart lite pinsamt eftersom den är så kommersiell men vafan, jag behöver inte vara så otroligt jävla speciell hela tiden. Den här låten mår man så bra av, jag verkligen älskar denna och blir så glad av denna! :)En låt man tänker sommar när man hör, man tänker glädje, hoppa runt... bara må bra-låt.

Jag väntar på att Talang 2010 ska ringa, jag och Karin är på reserv nu och dom skulle ringa under dagen för att vi skulle få vara med. :) Det skulle vara ganska stor chans, så vi håller alla våra tummar! :D :D

Jag har påsklov och mår riktigt jävla bra!

Lesbisk bloggare, Charlotte

Allhuset spelning - bilder!

Längesedan ni fick se lite bilder här. Här kommer några bilder från i fredags, på den bästa spelkvällen ever! OH MY GOD 4-the win!!


Vi dricker på Allhuset


Poooow!


Det var folk från min klass där oxå, här är jag och söta Elinor från klassen! :)


Här är vår tillökning, Erik på bas och Samuel på trummor :) jättebra!!


Ebbot och hans band Trummor och Orgel, Ebbot från "Soundtracks of our lives"!Lesbisk bloggare, Charlotte