Igår och idag <3

Idag så var sista dagen min mamma kommer att jobba i hela sitt liv! Det känns overkligt, inte minst för henne själv... hon är iallafall otroligt glad! Hon gick i förtidspension och det var underbart bra för henne, hon är väldigt skör :) hehe... närå men ärligt talat, jag tror inte jag känner någon som slitit mer än hon på arbetet... hon är en riktig grym arbetare, min mamma!


(mamma när hon var ung)

Grattis moder jord, i love you!

Jag har gjort en film till henne och så ska jag och min tjej ge lite presenter, sen har jag gjort egen glass, typ receptet på Faringlass som finns här på bloggen under "mat och dryck" i vänsterspalten, det blir alltid så jävla gott, man behöver ingen glassmaskin. Det smakar bättre än en himmel.

Så nu ska vi verkligen fira mamma!!! :)

Igår var jag och Karin i stan och spelade och sånt, medan vi väntade på att Talang 2010 skulle ringa. Talang ringde tyvärr inte :( Eller dom ringde men sa att vi inte skulle få vara med för de hade redan alla de behövde. Så det var verkligen jävligt jobbigt. Därför tröstade vi oss med sushi <3 Vi hade sommar på hennes balkong och mådde asbra :)

Jag blev tipsat om en fin tröja av Ellen igår också, en OH MY GOD- tröja på Gina Tricot! Så den köpte jag så klart :P hehehehe passar ju utmärkt ;)


Oj den blev liten!

Sen dansade vi i Karins rum:


Lesbisk bloggare, Charlotte

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com