En pedagogisk låt.Denna underliga video är ett skolarbete som ska vara klart imorgon. Jag har gjort musiken i Garageband och filmat med min minivideokamera. Jag såg förjävlig ut idag och hade allt mitt smink SAMT mina linser hos min tjej, vilket betyder att jag inte ser ett jävla skit (jag vägrar ha glasögon på film) och jag hade inga fina kläder heller. Men jag var ju tvungen att filma den här idag eftersom den ska vara klar imorgon... det blev iallafall något!

Arbetet går ut på att göra en låt och musikvideo som är pedagogisk, den ska innehålla ett musikaliskt begrepp. Man ska jobba två och två. Jag jobbar med Anna. Vi har dur/moll och tretakt/fyrtakt. Jag har alltså dur och fyrtakt. Hon har tretakt i moll. Men vi använder samma text. Det blir väldigt kul. Hoppas själva arbetet blir bra i slutändan... man ska göra en hemsida med övningar och skit också. Jag tycker vi har för mycket i skolan nu i slutet. Varför är det alltid så?

Lesbisk bloggare, Charlotte

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com