En helt lesbisk stad!

Så kul skall vi inte ha det i verkligheten, men däremot i The Sims 3! Ni som aldrig spelat det spelet har verkligen gått miste om något i livet. Jag fick mitt första The Sims (med dåtidens charmiga grafik) för ca 12 år sedan, när jag var just 12 år. Jag har sedan dess älskat det. Man blir aldrig för gammal för The Sims!Just nu är jag i full färd med att skapa en helt lesbisk stad. Den heter "Lesbian Village" och innehåller simmar från helt olika kulturer och länder. En Jonsson bor bredvid en High som bor bredvid en Monster som bor bredvid en Montage.

Innan man startar spelet kan man ladda ner tatueringar, piercings, coola frisyrer och olika ögonfärger som är störda, fina kläder som är mer butchiga eller sjuka klänningar. Det är verkligen toppen hur mycket shopping man kan göra på nätet helt gratis. ;)

När man laddar in sig på The Sims och en helt ny stad bor det redan folk där. Och hälften av dessa är... män. Just det. Jag har provat att få bort dem på olika sätt. Bland annat att gå in och spela med varenda hushåll som innehåller män och dödat dem på olika sätt, t.ex. satt dem i ett litet rum och tagit bort dörren eller låtit dem ta ett dopp i poolen och tagit bort stegen upp.

Det tog väldigt lång tid och i nio av tio fall så kom männen tillbaka i form av spöken. Så det var inte speciellt bra. Det bästa var, som jag såg det, att vräka alla familjer som innehöll män. Då går man in på "Ändra Stad" och klickar på alla hushåll man vill vräka och klickar på "vräk familj". Då blir husen tomma. Sedan kan man skapa nya simmar.

Det tar sjukt lång tid om man skall flytta in dem genom att först hitta ett hus som de har råd med (finns ca tre sådana i staden), gå in och spela med familjen i det fattiga huset, fuska till sig massa pengar (ctrl+shift+C samt skriv motherlode), flyttat ut familjen och sedan flytta tillbaka dem i ett fetare hus som staden kryllar av.

Det bästa sättet jag har hittat är därför att använda sig av fusket "freerealestate". Det är helt enkelt ett underbart fusk. Man skapar en familj, som då hamnar nere på skärmen. Sedan klickar man ctrl+shift+C och skriver freerealestate där. Sedan klickar man på familjen man skapat och sedan på "placera kopia" varpå man kan flytta in familjen vartsomhelst på kartan i och med att man skrivit in fusket för gratis husköp. Superbra! Jag är nästan klar med min lesbiska stad, den kryllar av tjejer från barn-ålder upp till vuxen ålder. Bäbisar och gamlingar orkar jag inte med.

The Sims 3 är så bra för två tjejer kan göra allt som en kille och en tjej kan göra, precis som i verkligheten. De kan t.o.m ringa efter en adoption på telefonen, eller om de har sex tillräckligt mycket, så kommer det upp som alternativ "skaffa barn", varpå man kan välja det och det kommer en unge några timmar senare.

HELT UNDERBART.

Nu skall jag besudla Karins hem med min närvaro. Vi skall skriva en hit.

1 RockyLotus:

skriven

Haha, vilken idé! Sims är verkligen urkul men aldrig tänkt på detta m lesbisk stad! Bra jobbat! ;) haha.

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com