1 Fanny:

skriven

hej jag är en 16 årlig tjej som har blivit kär i min bästa vän. hon känner inte som jag, jag mår ila av att jag är kär i henne för att min är vän, men jag vill inte att vi inte ska vara vänner. vad ska jag göra? snälla hjälp.

2 [FOTOBLOGG] o livet med ADD Uppmärksamhetsstörning:

skriven

Underbar blogg !! (:

är själv homosexuell men har inte kommit ut ännu.

3 Elsa Swärd Brattström:

skriven

Fan vilken härlig blogg! Vi borde vara fler ''som oss'' som står för det på det här sättet och för oss vidare i samhället, kärlek är det finaste som finns - speciellt mellan två tjejer om du frågar mig!

4 Amanda:

skriven

tack så mycket för svaret!! å jag måste bara säga att jag ÄLSKAR din röst! haha det kanske låter knäppt men den är sjukt behaglig att lyssna på.:)ha det bra!

5 Rebecca:

skriven

Totaldiggar den där musiksnutten i början! Går runt och nynnar på den dagligen haha. För övrigt så håller jag med Amanda, gillar också din röst!

6 charlotte svarar:

skriven

haha!! :P åh tack Rebecca :) och amanda :D

7 alexia:

skriven

hej eller asså jag vet inte vad jag ska säga... Men nu är de så att min faster ska till spanien nu när jag ska till vimerby me några kompisar aaja... nu till frågan jag hatar! att min farmor och farfar tror att jag inte är lesbisk dom sitter allit och säger ååhh Alexandra du skulle bli så kär om du åkte till spanien me din faster de finns så mycket vackra och charmiga killar där jag bara skrattar för vad ska jag annars göra ? jag vill att dom ska veta sanningen men min faster tycker att jag inte borde säga nåt om att jag är lesbisk när vi är me dom vilket vi är varje dag just nu VAD SKA JAG GÖRA JAG BLIR GALEN ! SKULLE VARA SKIT GLAD om jag fick svar

8 O:

skriven

hej! Jag undrar vart man kan köpa regnbågsflaggor i nån affär, helst inte på nätet? finns det nån affär som säljer det? Kram

9 anna:

skriven

hej! vart kan man köpa regnbågspins? vart fick du tag i dina? kram anna

10 charlotte svarar:

skriven

O - Det finns massor inne i Pridepark! Annars vet jag inte :/ men om du är i Sthlm, kom till Kungsträdgården och köp lite :)Anna - Det finns lite överallt. Designtorget brukar ha, sen finns det ju inne i Pridepark nu under pride. Finns säkert på Punktshop också, vid Sergels Torg mittemot McDolands.

11 charlotte svarar:

skriven

Alexia - det är ju helt otroligt svårt att komma ut till sina farföräldrar och morföräldrar. Jag kom aldrig ut till min farmor, som var den enda som levde när jag kom ut för mig själv. Det är inget jag direkt ångrar, men det var ju extremt jobbigt när hon varje gång vi sågs frågade "har du någon pojkvän då?". Hon är så himla charmig och gullig och log alltid, jag skulle inte kunna säga "nej men en flcivkän" för det fanns liksom inte i hennes värld.Jag vet inte hur gamla dina farföräldrar är och vad dom tycker om homosexuella, men om du inte känner dig bekväm med att berätta så ska du inte göra det. VILL du berätta så skall du göra DET. Det är bara du som skall bestämma, tänk inte på vad din faster säger i det här fallet.Om du vill kan du, istället för att skratta och le, säga att du inte vill ha någon kille. Då kanske du har hintat till dem, och så kanske dom slutar fråga. Du har ju faktiskt inte sagt att du är homosexuell då. Jag har vänner som är straighta som inte vill ha killar och det är ju på ett sätt mer accepterat än att va homo. Så jag tycker du kan börja så, iaf. ;P

12 alexia:

skriven

tack för svaret. min farmor är 59,år och farfar är 62 så dom är inte så super gamla om man säger så :)

13 charlotte svarar:

skriven

OOMG! :D hahaha det var jävligt ungt för att va farmor och farfar!!! då är det ju mammapappa-generation på dem :P så det blir ju genast "lite" lättare. eller det beror ju iof på vilken situation man är i och sånt. men dom är väldgit unga ju!

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com