Dom hatar min näsring

 
Jag gjorde den här videon osynlig för några månader sedan på grund av alla rude-ass kommentarer jag fick på den, men nu när jag kollade igenom kanalen såg jag den och tänkte att, hm. Varför tog jag bort den? Den har ju 15644 visningar! Så jag satte tillbaka den.
 
Det tog en timme tills jag fick den första kommentaren efter avbrottet. Jag bryr mig inte (tror jag) om vad han skrev, hade jag brytt mig och tyckt samma som honom så hade jag tagit bort näsringen men allvarligt talat, stör det dom så mycket att dom måste säga att det stör dom så mycket så måste det ju vara något som är jävligt störande för dom? :P Liksom så störande att dom mår dåligt av det. Vad är deras problem då?
 
Och det är faktiskt säkert 50-60 personersom skrivit på olika av mina videos om min näsring. En skrev "take that gross think out cha nose, you look like a fucking cow" eller nåt liknande. "Oh wow, you are an animal" har någon skrivit. 
 
Jag tycker mest det är tråkigt att man ägnar så mycket energi till något så negativt. Det man sänder ut får man ju tillbaka. Det är jag säker på. Det här är första gången jag svarar någon av dem, för jag hade råkat blocka mig själv (haha) under tre års tid, hur nu det ens är möjligt, men nu kan jag svara. Jag skall försöka låta bli att svara i framtiden dock, när man svarar får man bara meningslösa grövre påhopp tillbaka.
 
Nu skall jag äta frukost. Hoppas ni haft en bättre början på dagen :)