En annorlunda höst

 
De här filmerna hyrde vi igår men jag somnade efter halva "Hunger". Den första halvan var dock bra!! Jag har varit så sjukt jävla trött på sista tiden. Börjar tro att det är något fel på mig, man skall väl vara pigg och full av energi på sommaren?
 
Det kanske bara helt enkelt är så att jag sover för lite. Jag somnar efter ett varje natt och går upp vid nio. Jag VET att jag behöver nio timmars sömn för att känna mig pigg och ofta sover jag bara fem, sex timmar. Men jag vaknar ju av mig själv liksom. Och jag brukar inte kunna somna om.
 
Kanske är det stress. Men det vore konstigt för jag har ju vilat upp mig nu i två veckor utan att göra ett skit. Då var jag också trött. Kanske behöver jag någonting nytt i mitt liv, ett nytt jobb eller ny utbildning eller så. Och det kommer jag få i höst för jag kommer inte plugga vidare till engelsklärare, jag skall göra något annat i höst. Sen skall jag hoppa på lärarutbildningen igen med något annat ämne i januari. Jag har stora förväntningar inför hösten! :)
 
 
1 Charlotte:

skriven

Kan vara järnbrist. Vanliga syntom för det är trötthet och huvudvärk,så man märker sällan att man har det om man inte kollar upp det. Det är enkelt att kolla upp på en vårdcentral och enkelt att återgärda med järntabletter.

Svar: Jag skall kolla upp järnbrist :) tack för tipset!
Charlotte

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com