Our secrets...

 
 
Älskar den här låten. Den är så jävla vacker. Min version blev lite boring och lite för sakta. Här är originalet:
Helen Stellar – Our Secrets
 
Jag <3 Musik.
 
 
Helen Stellar - Our Secrets
 
Secret blissful day
keeps the rain away,
sunrise on the shore.
Warm waves crash and flow
the sun through the moonroof glows.
A beach no one else knows
these secrets keep us close.

There's more to life than death,
there's moonlight in every breath
and love is ocean deep.
There are stars that you can't see
stars i swear we'll reach.
You need me to lead
i need you to believe.

Secret blissful night
keeps pain out of sight.
Sunset on the shore
leaves me wanting more.
Warm waves crash and flow
the moon through the sunroof glows.
A place no one else knows
our secrets kee up close...
 

Kär i en kompis

 
Ella frågar:
 
Hej! Du är riktigt cool och jag gillar verkligen din stil. Skulle behöva lite hjälp, jag är 16 år och jag har alltid gillat killar. Jag har pojkvän sedan några månader tillbaka men redan för ca två år sedan kände jag att jag hade känslor för en av mina kompisar. Jag har gått och burit på detta och aldrig berättat för henne eller någon annan. Det har varit jättejobbigt, särskilt eftersom vi är väldigt nära vänner. Jag vet inte vad jag ska göra, om jag ska berätta för henne? Jag har mått dåligt över det sedan jag blev kär i henne, unrequited love liksom. Sen tänkte jag höra om du vet var man kan träffa andra (unga) tjejer som gillar tjejer? Skulle vilja träffa andra i min ålder som kanske har liknande känslor och tankar som jag. Snälla svara! Tack, kram!
 
Charlotte svarar:
 
Hej! Jag skriver ofta om vart man kan träffa andra unga lesbiska, det finns inte så många ställen tyvärr men kolla under kategorin "Lesbiskt" så finns det flera inlägg som tar upp det. Kolla på rfslungdoms hemsida t.ex. :)
 
Att vara kär i en kompis kan vara riktigt hemskt. Man träffas hela tiden och personen gillar en tillbaka - bara inte på DET sättet. Det kan få det starkaste hjärta att kännas förstört. Det kan göra så helvetiskt ont att titta på någon och veta att den personen inte känner samma sak. Mitt enda råd i den situationen är att föröska hitta en substitutkärlek. Det kommer inte kännas likadant kanske, men det är iallafall ett försök till att gå vidare. Det funkar ofta att fortsätta träffa sin vän, bara man hittar någon annan. Det man inte skall göra är att gå och hoppas och gräva ner sig mer och mer i gropen. Jag hoppas att du hittar någon :)
 
Lycka till!