Svartsjuka

Gaby frågar:

galet häftig design du har! har du gjort den själv? :)

Charlotte svarar:

Ja det har jag :) Tack!!! <3

Anonym frågar:

är många av dina vänner gay? (tex palle å karin...) blir din tjej någonsin avundsjuk att du hänge mkt med dom? har hon några vänner som du är avundsjuk på?

Charlotte svarar:

En del av mina vänner är gay, de som står mej närmast nu är faktiskt rätt gay ;) Om mina vänner vill berätta vad dom har för läggning i kommentarerna så får dom det, jag känner inte att jag direkt skall outa dem, även om det kanske är rätt uppenbart vad vissa har för läggning för er som följt bloggen ett tag ;)

Har många vänner som är straighta också, mina barndomsvänner är ju straighta. Jag är den enda lesbiska av alla jag någonsin umgåtts med i barndomen... helt sjukt. Möjligt att någon är lite bi, men inget mer än så.

Min tjej och jag är inte så svartsjuka när det gäller varandras vänner. Mina vänner är verkligen bara vänner, mina homovänner skulle lika gärna kunna vara straighta för mig. Det är så otroligt jävla olika att vara vänner och att ha någon som ett "love interest" och det märks direkt ju, när man träffar någon som känner något för någon. Det känns inte riktigt som med andra flatkretsar med mina vänner, att det är en massa drama och folk vänstrar överallt. Jag kan stolt säga att jag aldrig varit otrogen mot min tjej. Otrohet är det värsta som finns. Jag har varit sjukt svartsjuk förut men har kommit över det. Vet inte varför jag lyckats lämna det bakom mig men jag antar att mitt självförtroende har växt. Har man dåligt självförtroende så brukar man automatiskt vara jävligt svartsjuk på sina vänner och framför allt, sin partner. Det gör alla ens relationer komplicerade så det bästa att göra med svartsjuka är att.... istället för att mota bort svartsjukan (för det är omöjligt), så kan man jobba med sin självkänsla istället. Självförtroende och självkänsla är nyckeln till lyckan i livet, iallafall enligt mig. Det spelar ingen roll hur man ser ut, bara man har stort självförtroende så lyckas man med allt man vill. Det tror jag att jag vågar lova.

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com