Jordens undergång

Jag som The Sims-figur
 
En grej jag lärt mig efter att ha sett The Secret är att det är sjukt viktigt att kunna visualisera och känna känslan av att redan nått sin dröm, för då kommer vägar formas för dig att gå så att du tillslut hamnar där på riktigt. Därför skall jag nu bli rockstjärna (indiepop finns inte som genre i detta spel) och ta över The Sims-världen... ;) Tills min tjej kommer hem. Tror inte jag hinner detta på 20 minuter men vi får se.
 
Jag skall ialalfall laga italienska köttbullar sen, får se om det blir gott. Har köpt färsk pasta och glass också. Det kommer bli fint. Det enda som suger nu är att jag har ett nagelband som gör jävligt ont och är liksom upprivet. Vet inte vad som hänt. Men det suger iallafall.
 
Inatt drömde jag sjuka saker. En av drömmarna handlade om jordens undergång. Det var i min dröm den 27:e December i år men ändå den 29:e, vilket i min dröm var "det riktiga datumet för jordens undergång". Det snöade som faaan och vi var ute och åkte, skulle försöka åka ifrån jordens undergång. Massa sjuka saker hände. Det sjukaste var när vi körde runt en fet kurva och kom in i en annan värld. Från snöväder med minusgrader och mörkblått vinternattsljus till härlig badstrand med vågskvalp och sand och sol och dag. Så jävla creepy. Påminner om mina drömmar som jag drömmer ibland att jag åker till asiatiska länder. Brukar ofta drömma att man kan åka buss/tåg/färja till andra världsdelar på bara ett ögonblick. Det är ascoolt. Jag känner mej väldigt berest. Någongång vill jag åka till asien och uppleva det på riktigt. ;) Det läskigaste med drömmen var när jorden verkligen exploderade och man fick det där äckliga suget i magen. Det var som i en sån rymd-film när alla svävar runt ute i atmosfären och man ser massa svart bakgrund, vita prickar som är stjärnor på håll och så jorden i blått och grönt långt där nere (den hade ju förintats, jag vet, men i min dröm såg bilden av undergången ut sådär).
 
Hela dagen idag har varit sjukt konstig. Jag blev kallad för indian av några gubbar som kom ut ur hissen. "Du var en indian i ditt förra liv" sa den ena av dem. Jag tror han var på dåligt/retsamt humör och ville generalisera. Har ju lite skum färg på håret och feta drömfångaren i örat. Så kanske ville ge mig en pik. Men jag tog det nog mer som en komplimang iallafall. :) By the way, vad många roliga kommentarer jag fått på senaste... vet inte riktigt hur jag skall svara på dem. Får ta ett inlägg och försöka komma på några svar...

Vart är brudarna?

 
Anonym frågar:
Är enTjej på 16 år som är ganska ny på det här att vara bi me vill träffa en tjej fast vet inte vart ja ska letatacksam för svar :)
 
Anonym frågar:
Jag är en tjej som är 21 år gammal och som insåg för ca ett halvår sedan att jag är bisexuell, mer lagd åt gay hållet. Har haft några kortare förhållanden med killar men trots att dom verkligen har varit som värsta drömkillarna så har det ändå känts fel i slutändan. Jag harbara haft sex en gång med en kille och efter det har jag inte känt mig bekväm i att ha samlag och tillslut har jag valt att bryta förhållandena ist då jag aldrig kunnat reda ut och förstå varför jag känner mig så obekväm.
Medans mina kompisar har suttit och kollat efter killar så har jag alltid kollat mer efter tjejer, fast utan att riktigt inse det själv. Det var en lättnad när jag helt plötsligt förstod att jag är bisexuell eller gay. Sen dess har jag känt mig glad och mer säker i mig själv! Dessutom har jag turen att ha kompisar och familj som det inte spelade någon som helst roll för.

Dock känner jag mig lite lost, för jag vet inte hur jag ska börja träffa andra tjejer. Finns det speciella barer och klubbar? Jag är så nyfiken på att börja träffa andra men vet inte hur! Känns som att alla homosexuella tjejer där ute är omöjliga att hitta!
 
Samma lika frågar:
Samma här! Är snart 30 och har precis hittat mig själv och fått förklaring till stora delar av saker som hänt i mitt liv å varför jag kännt si eller såi olika situationer. När jag helt plötsligt insåg att jag nog är lesbisk så föll alla bitarna på plats och jag känner mig så otroligt stark som individ och person! Dock undrar jag också... Var fan e brudarna???!;)
 
Charlotte svarar:
Jag får ofta frågor om vart man kan hitta brudarna. Jag själv har hittat dem på qx.se och på Thegaynessinsweden-gruppen på Facebook! :) Jag vet inte vart man kan hitta dem IRL annat än i Stockholm så här kommer några tips på ställen i Stockholm där de finns. Följ länkarna för mer information:
 
CLUB KG (flatklubb)
LEZ! (flatklubb)
Egalia (ungdomshäng upp till 20år)
 
 
Där har ni lite tips för äldre och yngre att träffa folk :) Bor ni i mindre städer får ni ta er till de lite större, I guess. Club KG kör klubb ibland i Göteborg och Malmö och i de större städerna finns det oftast gayställen en /ett par gånger i månaderna. Och medan ni väntar på att få gå och på krogen och ragga så kan ni kolla internets utbud på länkarna ovan :) Jag har t.ex. träffat nästan alla mina ragg/flickvänner via qx.se!
 
Här kan man läsa fler inlägg om typ samma sak som jag skrivit tidigare:
 
http://varalesbisk.nu/2012/march/vart-skall-man-traffa-andra-hbtq-ungdomar.html
 
http://varalesbisk.nu/2012/september/vart-kan-man-prata-omfa-stod-i-sina-hbtq-relaterade-fragor-nagonstans.html
 
http://varalesbisk.nu/2012/june/traffa-andra-lite-aldre-gayvanner.html

Lila

Efter att ha satt i rosa blev mitt hår lila... Haha! Men jag är relativt nöjd. Kanske tar ett tag att få tillbaka helt rosa men jag tror nästan jag föredrar det lila nu. Vi får se... Magkänslan är bra!

Nu skall jag mysa i soffan med mat, min tjej och massa plugg som skall vara klart imorgon. Dagen har varit superbra med fina Maria, Gro och Karin som har förgyllt den!