Jordens undergång

Jag som The Sims-figur
 
En grej jag lärt mig efter att ha sett The Secret är att det är sjukt viktigt att kunna visualisera och känna känslan av att redan nått sin dröm, för då kommer vägar formas för dig att gå så att du tillslut hamnar där på riktigt. Därför skall jag nu bli rockstjärna (indiepop finns inte som genre i detta spel) och ta över The Sims-världen... ;) Tills min tjej kommer hem. Tror inte jag hinner detta på 20 minuter men vi får se.
 
Jag skall ialalfall laga italienska köttbullar sen, får se om det blir gott. Har köpt färsk pasta och glass också. Det kommer bli fint. Det enda som suger nu är att jag har ett nagelband som gör jävligt ont och är liksom upprivet. Vet inte vad som hänt. Men det suger iallafall.
 
Inatt drömde jag sjuka saker. En av drömmarna handlade om jordens undergång. Det var i min dröm den 27:e December i år men ändå den 29:e, vilket i min dröm var "det riktiga datumet för jordens undergång". Det snöade som faaan och vi var ute och åkte, skulle försöka åka ifrån jordens undergång. Massa sjuka saker hände. Det sjukaste var när vi körde runt en fet kurva och kom in i en annan värld. Från snöväder med minusgrader och mörkblått vinternattsljus till härlig badstrand med vågskvalp och sand och sol och dag. Så jävla creepy. Påminner om mina drömmar som jag drömmer ibland att jag åker till asiatiska länder. Brukar ofta drömma att man kan åka buss/tåg/färja till andra världsdelar på bara ett ögonblick. Det är ascoolt. Jag känner mej väldigt berest. Någongång vill jag åka till asien och uppleva det på riktigt. ;) Det läskigaste med drömmen var när jorden verkligen exploderade och man fick det där äckliga suget i magen. Det var som i en sån rymd-film när alla svävar runt ute i atmosfären och man ser massa svart bakgrund, vita prickar som är stjärnor på håll och så jorden i blått och grönt långt där nere (den hade ju förintats, jag vet, men i min dröm såg bilden av undergången ut sådär).
 
Hela dagen idag har varit sjukt konstig. Jag blev kallad för indian av några gubbar som kom ut ur hissen. "Du var en indian i ditt förra liv" sa den ena av dem. Jag tror han var på dåligt/retsamt humör och ville generalisera. Har ju lite skum färg på håret och feta drömfångaren i örat. Så kanske ville ge mig en pik. Men jag tog det nog mer som en komplimang iallafall. :) By the way, vad många roliga kommentarer jag fått på senaste... vet inte riktigt hur jag skall svara på dem. Får ta ett inlägg och försöka komma på några svar...

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com