Vart är brudarna?

 
Anonym frågar:
Är enTjej på 16 år som är ganska ny på det här att vara bi me vill träffa en tjej fast vet inte vart ja ska letatacksam för svar :)
 
Anonym frågar:
Jag är en tjej som är 21 år gammal och som insåg för ca ett halvår sedan att jag är bisexuell, mer lagd åt gay hållet. Har haft några kortare förhållanden med killar men trots att dom verkligen har varit som värsta drömkillarna så har det ändå känts fel i slutändan. Jag harbara haft sex en gång med en kille och efter det har jag inte känt mig bekväm i att ha samlag och tillslut har jag valt att bryta förhållandena ist då jag aldrig kunnat reda ut och förstå varför jag känner mig så obekväm.
Medans mina kompisar har suttit och kollat efter killar så har jag alltid kollat mer efter tjejer, fast utan att riktigt inse det själv. Det var en lättnad när jag helt plötsligt förstod att jag är bisexuell eller gay. Sen dess har jag känt mig glad och mer säker i mig själv! Dessutom har jag turen att ha kompisar och familj som det inte spelade någon som helst roll för.

Dock känner jag mig lite lost, för jag vet inte hur jag ska börja träffa andra tjejer. Finns det speciella barer och klubbar? Jag är så nyfiken på att börja träffa andra men vet inte hur! Känns som att alla homosexuella tjejer där ute är omöjliga att hitta!
 
Samma lika frågar:
Samma här! Är snart 30 och har precis hittat mig själv och fått förklaring till stora delar av saker som hänt i mitt liv å varför jag kännt si eller såi olika situationer. När jag helt plötsligt insåg att jag nog är lesbisk så föll alla bitarna på plats och jag känner mig så otroligt stark som individ och person! Dock undrar jag också... Var fan e brudarna???!;)
 
Charlotte svarar:
Jag får ofta frågor om vart man kan hitta brudarna. Jag själv har hittat dem på qx.se och på Thegaynessinsweden-gruppen på Facebook! :) Jag vet inte vart man kan hitta dem IRL annat än i Stockholm så här kommer några tips på ställen i Stockholm där de finns. Följ länkarna för mer information:
 
CLUB KG (flatklubb)
LEZ! (flatklubb)
Egalia (ungdomshäng upp till 20år)
 
 
Där har ni lite tips för äldre och yngre att träffa folk :) Bor ni i mindre städer får ni ta er till de lite större, I guess. Club KG kör klubb ibland i Göteborg och Malmö och i de större städerna finns det oftast gayställen en /ett par gånger i månaderna. Och medan ni väntar på att få gå och på krogen och ragga så kan ni kolla internets utbud på länkarna ovan :) Jag har t.ex. träffat nästan alla mina ragg/flickvänner via qx.se!
 
Här kan man läsa fler inlägg om typ samma sak som jag skrivit tidigare:
 
http://varalesbisk.nu/2012/march/vart-skall-man-traffa-andra-hbtq-ungdomar.html
 
http://varalesbisk.nu/2012/september/vart-kan-man-prata-omfa-stod-i-sina-hbtq-relaterade-fragor-nagonstans.html
 
http://varalesbisk.nu/2012/june/traffa-andra-lite-aldre-gayvanner.html
1 Denise:

skriven

Kan inte du, om du har tid, försöka para ihop brudar? de som du vet söker :)

Svar: Har tyvärr inte tid :( Men finns ju såna sidor, som qx lr olika forum på facebook :D
Charlotte

2 J:

skriven

Haha, har också tänkt liknande, att dom som kommenterar och söker borde på nått sätt komma i kontakt med varandra ^_^

3 M:

skriven

Man kan också googla RFSL + (sin stad), även om man bor i en liten stad, där kan man få tips på gayställen/events/träffar m.m. Man kan också leta efter grupper på Facebook där man kan hitta hbtq-personer i sin egen stad.

Jag tror de flesta städer har något form av gaycommunity, det gäller bara att få in en fot. Jag tror också det kan vara en fördel att vara bi/gay i en liten stad eftersom då "alla känner alla" får andra bi/gay tjejer veta att du finns ganska snabbt om du är öppen med din läggning ;)

QX är också alldeles fantastiskt!

4 Denise:

skriven

SV: Jag förstår mig inte på qx, för det är någon form av väntetid när man ska logga in :S

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com