FEST I FREDAGS

ClubKG med Katja och Gunn som festfixare firade två år i fredags och ställde till med en grym fest på Debaser Medis i Stockholm! :) Fotograf: Charlotte Nordin (jag)
 
Kiyomi från Hunter Valentine (The Real L Word) och jag

Sanna Bråding och Julia Frej

Laura från Hunter Valentine (The Real L Word)

Kiyomi från Hunter Valentine (The Real L Word) och grymma publiken


Kiyomi från Hunter Valentine (The Real L Word)
 
Jag, Jennie och Sophia

Saknar att vara i garderoben?

Therese frågar:
Hejsan, jag vet egentligen inte varför jag skriver detta. Men är det bara jag som ibland saknar att hålla inom sin hemlighet om att man är bi/homo??
Jag kan inte längre kolla in en tjej i smyg. Jag kan inte små drömma om någon tjej utan en kompis som vet om det nämner - Är hon snygg tycker du? Vill du ligga med henne? Jag saknar verkligen att ibland tiden då jag inte hade kommit ut. Nu vet hela familjen även en del vänner. Det är det jag snackar om det öppet om jag träffa nya bekantar men saknar verkligen hemligheten som jag bara hade för mig själv och med folk på olika sidor. Är jag den ända med detta problem eller problem är det väl inte men är jag den ända som saknar det?? Skulle vara roligt om folk kommenterade och svarade. Självklart ångra jag inte att jag berättade för folk eller de jag har berättat för.
Kram
 
Charlotte svarar:
Alla människor är ju olika, vi är mer eller mindre privata. Jag själv är väldigt oprivat som person, medan många andra jag känner vill hålla sitt privatliv privat, helt enkelt. Det låter som att även du vill vara privat i ditt kärleksliv och det tycker jag att man skall få vara, vare sig man är homo eller hetero eller vad man nu är.
 
Om du inte vill berätta om tjejer du träffar eller tänker på så behöver du inte göra det. När du tänker på någon, dagdrömmer om någon, till och med när du träffar någon, är det inte nödvändigt att alltid berätta det för familj och vänner. Så länge du mår bra är allt toppen!
 
 
Vad säger ni, bloggläsare? Saknar ni tiden i garderoben?

Lesbisk kärlek senare?

Sandra frågar:
Hej! Jag har inte följt din blogg så länge, och vet inte hur mycket du skrivit om allt tidigare, men har en liten fråga. Tror du att man som lesbisk (genomsnitt) kommer igång senare med kärleken? Förstår att det borde vara individuellt som för hetero osv, men grejen jag tänkte på är att man oftast har det lite svårare att hitta folk att bli ihop med. Till exempel jag som bor i en liten håla vill ju inte ens komma ut förrens jag flyttat härifrån så då kommer det ju ta mycket längre tid för mig än andra :/
 
Charlotte svarar:
 Hej! Jag tror det här är väldigt individuellt, om man t.ex. bor i en liten håla utan några hbtq-mötesplatser är det ju säkert vanligare att komma igång med kärleken senare än om man är straight och träffar killar. Det är verkligen tråkigt att det måste vara så här och jag tror att det blir bättre och bättre ju mer uppdaterat samhället och våra tankar om kärlek blir, det är inte lika tabu nu som för tio, tjugo, trettio, år sedan och det skall vi ju vara glada för :)