Saknar att vara i garderoben?

Therese frågar:
Hejsan, jag vet egentligen inte varför jag skriver detta. Men är det bara jag som ibland saknar att hålla inom sin hemlighet om att man är bi/homo??
Jag kan inte längre kolla in en tjej i smyg. Jag kan inte små drömma om någon tjej utan en kompis som vet om det nämner - Är hon snygg tycker du? Vill du ligga med henne? Jag saknar verkligen att ibland tiden då jag inte hade kommit ut. Nu vet hela familjen även en del vänner. Det är det jag snackar om det öppet om jag träffa nya bekantar men saknar verkligen hemligheten som jag bara hade för mig själv och med folk på olika sidor. Är jag den ända med detta problem eller problem är det väl inte men är jag den ända som saknar det?? Skulle vara roligt om folk kommenterade och svarade. Självklart ångra jag inte att jag berättade för folk eller de jag har berättat för.
Kram
 
Charlotte svarar:
Alla människor är ju olika, vi är mer eller mindre privata. Jag själv är väldigt oprivat som person, medan många andra jag känner vill hålla sitt privatliv privat, helt enkelt. Det låter som att även du vill vara privat i ditt kärleksliv och det tycker jag att man skall få vara, vare sig man är homo eller hetero eller vad man nu är.
 
Om du inte vill berätta om tjejer du träffar eller tänker på så behöver du inte göra det. När du tänker på någon, dagdrömmer om någon, till och med när du träffar någon, är det inte nödvändigt att alltid berätta det för familj och vänner. Så länge du mår bra är allt toppen!
 
 
Vad säger ni, bloggläsare? Saknar ni tiden i garderoben?
1 Anonym:

skriven

Jag har tvärt om problemet, skulle vilja komma ut men har inte riktigt modet till det ännu!

2 SannaM // lärare ~ normkritiker ~ lesbisk svenssonmamma:

skriven

Ja faktiskt! Har skrivit om det ett par gånger, att jag kan sakna tiden då det här med "att vara lesbisk" kändes så exotiskt och spännande. Nu är jag gift, har barn, jobbar heltid och livet är liksom inte ett dugg spännande... Väldigt vardagsaktigt och extremt vanligt, snarare. Första gången jag var på flatklubb, piuh, vilken häftig känsla - jag var i himmelriket! Och när jag gång på gång tittade på samma inspelade tv-klipp av två tjejer som hånglade. Det var tider det :-) (fast samtidigt, då längtade jag ju bara efter att hitta den rätta, gifta mig och skaffa barn)

3 Anonym:

skriven

Hej!!

Jag har en pojkvän och vi har snart varit tillsammans i två år. Jag älskar honom så otroligt mycket!! Men jag tycker inte vårat sex är lika spännande som det var att ha sex med tjejer!
Jag har aldrig haft känslor för de tjejer jag haft sex med..

4 H:

skriven

Jag har också tvärtom problemet! Jag längtar verkligen efter att komma ut, men vet inte lixom hur jag ska göra det. Allt skulle vara mycket änklare då känns det som, nu måste jag lixom träffa tjejen jag gillar i smyg och hålla på, istället för att ha det som ett öppet förhållande. Det känns jättejobbigt...

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com