Att känna efter

Undrar hur bra det är egentligen att sitta och känna efter hur man mår hela tiden. Jag har bara suttit och legat och ätit och känt denna vecka. Jag känner till och med att jag har mensvärk redan nu, i vanliga fall får jag det dagen innan, vilket är om fyra dagar. Den här halvsmärtan jag har nu brukar jag inte ens känna i vanliga fall för att jag är så stressad och igång med en massa saker. Men nu blir allting så jäkla mycket förstärkt.

Idag skall jag iallafall skriva på boken jag håller på med. Inte senaste novellen på bloggen utan en bok om "lesbisk"-temat som jag hoppas kommer bli bra :)

Ikväll har jag massor att fixa med inför imorgon med lägenheten osv, som jag inte hunnit tidigare. Skall försöka hinna förbi Palmis releasefest för magasinet "Stök" som hon är med och driver också :)

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com