Början på Nyårs-kvällen med Bloody Marys!

Börjar kvällen med Bloody Mary's... jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Fast gör äckliga grimaser efter varje zipp. Så det är nog inte så gott som jag önskar ;) Men min tjej gillar det så... för hennes skull blir det kvällens början! :D Och det passar ju ASBRA nu eftersom jag har min mens. HAHA.
 
Detta är även bild 2 i min foto challenge jag kör. Det handlar om geometriska figurer. Igår var det trianglar. Idag var det paralleller. Det ser ni väl, att sellerin (och glasen) bildar paralleller? ;) 
 
PUSS och fortsatt trevlig kväll till er alla!
 
 

Jag gillar inte mig själv

Klockan är 04.58 typ och jag sover inte. Har sett filmen SYRUP (bra!!) och gråtit. Tänkt. Kollat min instagram 2 år tillbaka på min viktuppgång. Förbannat mig själv "varför var du inte NÖJD när du såg ut sådär? Osv. Osv. Om och om igen i alla perioder. Nu tycker jag till och med att jag var i en bra vikt i somras! Men fast jag i somras grät och var sjukt irriterad hela tiden och slängde mina kläder eller lämnade kvar de på olika hotellrum vi sovit på. DÅ kände jag mig större än någonsin. 

Nu är jag större. Provade ett par jeans min mamma lappat ihop som spruckit mellan benen (jävla kvinnohull). Byxorna gick INTE IGEN. Jag hade de byxorna i somras. 

Nu får jag tankar som är dåliga. Inte att jag skall börja spy igen. Eller kanske. Men mest att jag skall börja träna varje dag. För att bli någorlunda presentabel.

Sen slår det mig att jag sedan jag börjat på ätstörningsklinien så har jag gått in i ett tydligt nytt skede. Det tydligaste på mycket länge. Jag är en annan person nu och jag är i någon sorts transformation. Jag är i en behandling. 

Jag önskar jag var frisk. Jag mår så dåligt över att kämpa med att bli frisk. Jag vill inte vara frisk. Jag vill inte vara större. Jag har kämpat såååå under så jävla lång tid med att vara smal. Nu går allt i kras för att "det är inte jag". Åh kom igen. Kan man inte få leva på den drömmen? Tydligen inte. 

Nu skall man försöka hitta kläder som passar. Vad passar mig. Jag vet inte. Jag vill ju inte framhäva en enda kroppsdel. Jag är bara fett. Jag är bara vikt. Jag är ingen annan. 

Jag ser bara fett när jag ser på mig själv. Jag vill vara cheerleader. Jag vill vara tv-stjärna. Jag vill vara cool. Jag vill vara någon annan.

Det är komiskt. Har ALLTID velat ->vara mig själv<- för det är det viktigaste: att vara sig själv. Men jag har varit ätstörd. Jag har alltså inte VARIT mig själv, äcen om jag förespråkat att vara sig själv och sagt att jag varit mig själv. Jag har inte varit mig själv.

Jag är mer mig själv nu. Men jag gillar inte den personen. Den personen är oattraktiv, tråkig, barnslig och irriterande. Den personen är mobbad. Den personen försökte jag rymma ifrån men den personen hann ikapp mig och här står jag på kanten till det nya året och hatar den jag är. 

Men jag har ändå kvar hoppet i blicken. Hoppet om att jag skall "LYCKAS". Naiv som jag är och alltid har varit.