NYTT PÅ VARALESBISK.NU!

Hej finisar! Idag har jag gjort lite bloggdesign. Har lagt till lite nya länkar, som ni ser! Forumet tror jag kan vara bra för er som frågar mig frågor som rör t.ex. att komma ut och vart man kan träffa andra lesbiska. Där får ni tillfälle att prata av er med varandra och vara så anonyma som ni själva vill vara! :) Det är bara att klicka på forum-ikonen för att komma till forumet. Jag har skapat lite olika kategorier som ni kan fylla med sånt ni tänker på.
 
Jag har även en superrolig nyhet! Mina två underbara barndomsvänner Elin och Hanni kommer börja blogga för VARALESBISK.NU under kategorin "Träning och Glädje" som ni hittar både som länk och ikon uppe i menyn från och med idag! Tjejerna är tävlingsdansare på elitnivå och riktigt bra på att leva "det sunda livet" med träning, positivt tänkande o.s.v, även om de självklart är människor precis som alla andra ;) Jag vet att många av mina bloggläsare mår ganska dåligt ibland och kan behöva härligt peppande inlägg då och då, därför kände jag att det var en sjukt bra idé att börja samarbeta med dessa två fina tjejer! Att de båda är heterosexuella ser jag som någonting riktigt positivt eftersom jag egentligen är emot det där med att dela "den lesbiska världen" från "den VANLIGA världen". Nästan alla mina vänner är ju straighta och mina vänner har aldrig haft någonting emot att jag har flickvän. Att man kan samarbeta trots splittrade läggningar är ju självklart. Hoppas ni också tycker det! :)
 
Det första inlägget av Elin och Hanni kommer att dyka upp här KL. 20.00 PÅ SÖNDAG så håll ögonen öppna inför det! :)
 
Nu skall jag ta ett varv med dammsugaren i lägenheten och senare skall jag ha en skön dag med min flickvän! Hoppas att ni gillar min nya bloggdesign (som inte är 100% färdig ännu) och de nya ikonerna för att enklare hitta VARALESBISK.NU på de sociala medierna! :) Och att Forumet känns som någonting bra!
1 Soffi:

skriven

Enkel härlig design :-)

Mkt kul med en forumsdel!

2 Anonym:

skriven

Åh, så himla bra initiativ! :D

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com