Sista skoldagen

Idag började jag dagen med att strunta i allt dumt. Jag kan inte påstå att jag känner mig bättre (än) men det är nog något som förändras efter ett tag.

Jag är på väg till skolan nu, sista dagen för terminen! Skall redovisa tavlorna. En läsare frågade om jag kunde visa upp fler tavlor. Faktum är att jag inte målat några fler. Detta är första jag gör på mycket länge, flera år, och de tidigare alstren är... Inte direkt bra :P Jag tror jag kan utvecklas sjukt mycket inom bild konst, vilket känns jättekul! Får se vad det blir med det :)

Min avsky till mig själv

Jag kan lika gärna säga som det är.

Så här ser mina dagar ut:
Jag vaknar, väger mig, tittar mig i spegeln, drar i mitt fett, förbannar mitt utseende, provar alla kläder i garderoben med avsky, äter frukost, får ångest över att jag ätit frukost, vill spy, hindrar mig själv, går till skolan/gör nåt annat onödigt, tänker på vad jag ska äta till lunch, äter lunch, vill spy, känner mig illamående, kollar på mitt fett i alla speglar/fönster jag går förbi under dagen, tänker på vad jag skall äta till middag, äter middag, vill spy, känner mig tjock, mår illa, äter mackor, godis, whatever, hatar mig själv för att jag inte kan avstå från att äta, hatar att jag gått upp 10kg sedan i somras. Allting handlar om hur fet jag är. Och jag är inte ens speciellt tjock. Visst, jag har gått upp i vikt, dragit mig undan. Men inte fan skall man behöva må så dåligt på grund av sin vikt. Eller? Det spelar ingen roll hur mycket bekräftelse jag får av instagram osv, där jag lägger upp mina bilder. Jag känner mej ändå som världens fulaste. Hur skall jag komma ur det här jävliga?