1 Anonym:

skriven

Hejj! Jag är en bisexuell tjej som har ett stort problem. Jag går just nu i nian och har varit kär i en av mina tjejkompisar sedan sjuan. Förra året så berättade jag för henne att jag var bisexuell och att jag "hade gillat" henne, men egentligen så gillade jag henne då. Jag berättade alltså inte att jag var kär i henne för jag visste inte hur hon skulle reagera (för hon är hetro) men hon accepterade mig som tur var. Men iallafall, för några veckor sedan så hade jag en så stor ångest att om jag inte berättade för henne hur jag kände så skulle jag ångra mig sedan när vi börjar gymnasiet och kanske aldrig syns mer. Så jag skrev ett långt sms hur jag kände för henne men att jag ändå visste att det aldrig kunde bli vi två. Det enda hon svarade var att hon redan visste att jag gillade henne och att hon tyckte att jag var mycket på henne och sånt, så hon skrev att jag skulle hålla mig borta från henne för ett tag (men vi är verkligen bra kompisar). Jag blev såklart jätte ledsen men gjorde ändå som hon sa för jag ville inte att våran vänskap skulle förstöras. Men i veckan i fredags så hade jag en extra lektion och när jag slutade den så kom hon och frågade om jag ville gå ut och spela basket med henne. Jag sa såklart ja och vi gick ut. Sen när jag kom hem så skrev en kompis till mig att tjejen som jag är kär i hade frågat efter mig medans jag var på lektionen. Asså det är just det som är problemet. Hon vill att jag ska hålla mig borta från henne och det gör jag ju men sen är det ändå hon som kommer efter mig. Hon låtsas också som om "hon inte vet" att jag gillar henne, som om om jag aldrig sagt något till henne, hon skiter fullständigt i hur jag känner mig för hon vill själv typ inte se det. Jag Jag är helt förvirrad och vet inte vad jag ska göra!? Vill hon verkligen vara med mig eller är hon en sån person så att jag bara passar när hon vill? Jag vet inte vad jag ska göra, hon har ju bokstavligt talat krossat mitt hjärta när hon sa att jag skulle hålla mig borta från henne. Men ändå så är hon sådär.. Jag vågar inte fråga henne face to face vad det är hon vill. Behöver verkligen hjälp!

Förvirrad ledsen tjej

2 EMMA:

skriven

Hej! Hittade precis hit via en soft hashtag på instagram (6toy) och ville bara berömma dig för en brutalt fin och välbehövlig blogg!

3 Anonym:

skriven

Hej! Börjar med att säga att du har en superbra och fin blogg! Jag har läst din blogg regelbundet hur länge som helst. Den har varit till stor hjälp. Visste inte var jag skulle skriva min fråga så skriver den som en kommentar då.
Jag har ett sjukt störande problem. Jag har nyss fått en flickvän som bor i samma lilla stad som jag, problemet är att man inte kan vara öppen alls utan att alla ska se ner på en osv.. Värsta homofobiska staden är det typ. Jag är snart 18 nu och får snart flytta och fortsätta studera på annan ort. Min flickvän är ett år yngre.
Vi vet inte alls vad vi ska göra. Det känns sjukt konstigt att knappt säga hej i skolan då folk är med då man sen senare på kvällen är med varandra som ett par då. Fast alltid ska man lixom "gömma sig" så att ingen får reda på ngt. Så det blir ju inte ens så ofta att vi träffas och umgås på riktigt.
Jag skulle kunna skita fullständigt i vad andra tycker, men det är min flickvän som är lite mera "rädd" att bli omtalad osv, och det respekterar jag ju. Hon har ju ändå ett år mer sen om jag flyttar.
Åh, det är sjukt jobbigt. Har du några tips på vad man kan göra för att det ska funka? Eller är det typ bäst att bara göra slut? Men det skulle vara det sista vi vill göra men jag menar, om det inte finns annat.. Det är ju svårt för dig att svara på men.. Tacksam för något slags svar iaf :)

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com