Godmorgon!
Godmorgon från mig och världens sötaste Rizla! :) Hoppas alla får en underbar lördag <3 

Människor som ogillar en

Idag mår jag bättre än igår. Snackade med en behandlare igår i en timme typ och det var så givande! <3
Om att ta åt sig och hata sig själv på grund av vad ens bekanta kan säga till/om en. Jag är så känslig för sånt, att bli kritiserad. Jag har låga tankar om mig själv och känner mig alltid djupt sårad om någon uttrycker sitt missnöje med egenskaper man har som i den personens ögon är dåliga eller ocharmiga. Särskilt om det handlar om saker ens vänner eller bekanta kan tycka/tänka/säga om en. 
 
Men vi snackade om att det ju överallt sker sådana krockar i alla relationer eftersom alla är olika och många klarar inte av om olikheterna blir för stora. Då vill man uttrycka sin mening, hur man känner.
 
Man förstår inte varann och ofta finns det en ren OVILJA att förstå varann och släppa "jag har rätt - du har fel-mentaliteten. Det är ofta där som denna ångestproblematik kommer till mig.
 
JAG måste sluta ta så illa upp av vad andra tycker om mig. Alla människor uppskattar och ogillar olika personlighetsdrag och sätt man har, något som en del människor ogillar med mig kan vara något som andra uppskattar mest. T.ex. att jag är impulsiv och oorganiserad. Eller extrem i vad jag känner för saker (älskar/hatar). Eller att jag är kreativt lagd snarare än traditionellt smart. Osv. Listan kan ju göras lång.
 
Huvudsaken att man lär sig att älska sig själv med ALLA ens egenskaper och personlighetsdrag och tar det som folk säger med en nypa salt. Även de "dåliga" egenskaperna måste man lära sig att älska, eftersom de oftast är en del av ens naturliga personlighet. Dock måste man ju självklart sträva efter att jobba bort vissa FULA egenskaper, som att man t.ex. kanske skulle upplevas som snål, arrogant, självisk eller så. 
 
Har man däremot sårat någon är det ju viktigt att kunna se saken från personens synvinkel och be om förlåtelse. Jag tror det är viktigt för BÅDA i alla sorters förhållanden att se saken/saker från varandras synvinkel för att kunna förlåta och gå vidare. Annars är nog risken stor att man inte kan ha en fungerande relation. 
 
Allt det här är rätt självklart, men man behöver ibland en reminder. 
 


Kom på RFSL:s Vinterfest / Jag spelar! :)

Hej finisar!
 
Jag kommer headlinea på RFSL Stockholms vinterfest den 11 december!
Det vore superfint om ni ville komma! :)
 
Attenda / kolla in eventet på denna sida:
https://www.facebook.com/events/216768538504188
 
 
 
Här är information från eventets Facebook-sida:
 
Onsdagen den 11 december är det dags för RFSL Stockholms avslutningsfest för 2013 och självklart vill vi att du och alla du känner kommer och festar med oss!

Det här kommer inte att bli en typisk vintergrej! Vi vill dansa ut 2013 med glada toner och värme.
Den svenska vintern i alla ära, men den 11 december låter vi oss inspireras av varmare breddgrader!

På plats har vi:
QueerSalsa-gruppen som kommer att bjuda på en fartfylld show som inte kan få någon att sitta still.

Charlotte Nordin,
en hängiven musiker som inspireras av musikstilarna indie, shoegaze och noisepop, där effekter och oväntade toner skapar känsla och rymd.

Charlotte har 2012 skrivit och släppt det akustiska albumet ”Dimma” vilket finns att tillgå på bland annat spotify och itunes. I slutet av November släpps hennes andra egenproducerade album "POTION". Hon har tillsammans med ett av sina band Strays At Home kommit till slutaudition i Talang 2011 och The X-Factor 2012.

DJs!
Azar från Mamarazzi/Caliente
Sister Justice från Sugercane/Femtastic kollektivet.
Båda bjuder på en blandning av RnB, hiphop, Dancehall, Reggae och Afrobeat! Så förbered er på dans!

Festen är öppen för alla och vi kommer att bjuda på både alkoholfri glögg, pepparkakor och annat smått och gått.

Under Vinterfesten kommer vi också anordna REGNBÅGSLOPPIS till förmån för det internationella arbetet som RFSL och RFSL Stockholm bedriver.
Pengarna från försäljningen kommer oavkortat att gå till RFSL Stockholms internationella solidaritetsarbete och RFSL:s insamlingsstiftelse.


Kom och hjälp oss att göra det här till en oförglömlig kväll!

OBS! Alkoholfritt!