Min nya skiva är klar!

Idag har jag varit i Uppsala. Mår dåligt som fan idag, inte på grund av ätstörningen för en gångs skull utan av andra anledningar.

Men något kul är att min NYA skiva "Potion" som jag jobbat med i över ett års tid är äntligen klar!! Hur taggande som helst. Release på Spotify/Itunes osv är den 15 November! :D :D

Här är låtarna. Några har jag spelat live med mitt band Ivory Stone förut och några är helt nya. :) 

Sex med transperson

 
 
 
 
Cornelia frågar:
Hej.
Jag har ett stort problem. Jag gillar en tjej som är transexuell alltså MTF. Hon gillar mig och jag vill gå hela vägen med henne. Men vet inte hur jag ska göra för hon har inte gjort sin underlivsoperation och jag har bara varit med tjejer som har en vagina tidigare. Så behöver lite tip. Känns lite konstigt också för jag brukar/ är mer dominant av mig. Så snälla hjälp mig.

Kram Cornelia
 
Charlotte svarar:
Hej Cornelia! Hmm, det är svårt för mig att svara på detta eftersom jag själv aldrig varit med någon MTF, har inga egna erfarenheter.
 
Här är en bra sida om sex och relationer för trans-personer: http://transformering.se/sex_och_relationer
 
Där finns det kanske mer information för dig!
 
När det gäller tjejen du gillar vet jag ju inte om hon vill ha penetrerande sex i nuläget när hon inte gjort sin underlivsoperation än, det är olika från person till person vad man känner sig bekväm med och tycker om.
Det finns många transpersoner som inte är bekväma med sitt könsorgan och tycker det är obehagligt att ha sex. Sen finns det de som tycker det är hur nice som helst också.
 
På länken jag skrev ut står det så här:
 
"Ibland undrar cispersoner hur man gör när man har sex med en transperson. Det finns såklart inte bara ett enda svar på den frågan eftersom alla människor är olika och gillar olika saker. Det viktigaste är att kunna prata med varandra om vad som känns bra men också om hur man vill ha sex. Man kan till exempel fråga hur den man har sex med benämner sitt könsorgan och vad den gillar att göra eller vad den vill prova när det kommer till sex."
 
Så i det här fallet är det verkligen kommunikation som är nyckeln tror jag. :) Prata om hur du vill ha det, samt hur hon vill ha det. Så skall du se att det löser sig!