Så full att man inte kommer ihåg den tagna oskulden

 
Rebecka frågar:
Hej! Du, jag har en liten fråga. Det är en vääldigt lång histora egentligen men jag försöker dra det kort och komma till saken med en gång. Jag hade sex med en tjej andra gången vi träffades. Vi var båda fulla. Vi gick vidare efteråt och började prata, som mer än vänner. Sedan har vår relation gått jävligt upp och ner, orkar inte gå in på det. Komplicerat som fan helt enkelt. Men grejen är att hon är den enda jag haft sex med. Det var ett och ett halvt år sedan nu. Hon drack så mycket så vi fick ringa ambulans för hon blev medvetslös, så hon minns ingenting över huvudtaget. Jag berättade för henne efteråt att vi hade hånglat. Men jag sa inte att vi haft sex. Jag minns det knappt heller, inte hur det kändes. Jag minns bara ytterst korta sekvenser. Men jag ville inte säga det för jag ville inte riskera att förstöra något. Hon är min första kärlek helt klart.

Nu till saken. Jag har inte berättat för någon att vi låg med varandra. Inte ens med mina vänner som jag pratar med om allt. Men nu börjar det komma tillbaka till mig och jag berättade det för min närmsta vän igår. Grejen är att det är skitjobbigt att hon inte vet om det. Hon tog min oskuld. Jag vill att hon ska veta det, förstår du? Och det jag vil ha råd om är, ska jag säga det till henne? Blir det konstigt så sent efteråt? Är det något man vill veta? Jag försöker tänka mig in i hur jag skulle känna. Jag skulle vilja veta om jag har legat med någon, speciellt om det var någon som kan haft känslor för och så. Jag vill ingenting mer med henne, hon har krossat mitt hjärta tre gånger och vår relation är ganska fucked up. Men vi jobbar på vår kompisrelation. Nu när båda vet att det inte kommer bli något mer än vänner. Men ja, det skulle vara schysst om du vill svara eller åtminstone lägga upp denna fråga så kan någon svara på det. I need help ;S Kram!
 
Charlotte svarar:
 
Hej Rebecka! Åh vilken komplicerad situation! Jag har själv inte varit med om någonting liknande dock, så jag kan inte referera till vad jag själv har gjort.
 
Jag tycker nog ändå att du skall berätta för henne. Om du inte vill berätta med ord kan du kanske berätta via sms eller via mail/facebook/chatt? Det är ju som du skriver någonting man gärna vill veta, om man haft sex...
Sedan var det kanske inte det smartaste att ha sex i ett så onyktert tillstånd att man inte ens kommer ihåg det, men nu var det ju så det blev och det går ju inte att göra någonting åt i efterhand.
 
Det kan kanske bli mer komplecerat nu, om du berättar det efter så lång tid och själv vetat om det så länge. Men det är uppenbarligen någonting du tänkt på mycket och som gjort ditt sinne tungt, därför tror jag det är viktigt för dig att berätta för henne för att kunna gå vidare.
 
Att göra det så odramatiskt som möjligt är väl att föredra i en sån här situation. Hon kanske inte kommer tro dig eller så kommer hon bli sur för att du inte sagt något. Därför kan det vara bra att t.ex. bara sakligt berätta exakt hur det var "den där kvällen" och sedan kanske hur du känner för händelsen, varför du inte sagt något tidigare o.s.v. Så får du se hur hon reagerar. Förhoppningsvis tar hon det bra och kanske inte ens bryr sig eller så visste hon redan om det ändå.
 
Känner du att du inte vill berätta något för henne är det upp till dig tycker jag. Så länge det inte är någonting du grubblar över hela tiden och mår dåligt över så tycker inte jag att det är några problem att vara tyst om det.
 
Har några läsare varit med om liknande får ni JÄTTEGÄRNA kommentera och svara Rebecka! <3
 

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com