Snackar om killar med Mirre

SVT har lagt upp ett litet extramaterial ur serien på sin hemsida där jag och Mirre snackar om killar innan vi skall sova... hahaha alltså jag måste bara få ursäkta mig, om jag inte minns fel så var det här efter att vi hade varit ute på en klubb och druckit en hel del... och varit med om vissa dumma saker på stan precis innan detta. Så jag tror verkligen inte att alla killar är farliga, men jag blev nog rätt arg/irriterad över det som hade hänt tidigare och sa därför dessa saker. Vad som hände innan får ni kanske se i något kommande avsnitt så jag tänker inte avslöja det ännu!
 
Såklart är jag extra rädd när jag går genom skogen påväg hem från tunnelbanan om nätterna och jag går alltid med någon form av överfallsvapen tryckt i min hand, ifall det skulle rusa fram nån (100 våldtäkter om dagen i Sverige är ju ingen rolig statistik), men jag har massa fina killkompisar osv. Så vill bara understryka att jag absolut inte tycker att alla killar är läskiga. 
 

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com