How could I?

 
Kollade igenom mina gamla videos och hittade denna. Gillar ni låten? Borde jag spela in den till nya plattan? :)
 
PUSS trevlig helg!

KOM PÅ SPELNING!

7 MARS 2014, KOM OCH HÄNG OCH LYSSNA PÅ MUSIK:
 
I samband med internationella kvinnodagen bjuder vi in till Warm-Up inför den stora dagen itself. Under eftermiddagen spelas skön musik där vi gästas av bland annat:

* sångerskan CHARLOTTE NORDIN med Martin Jarbeck på gitarr och Steve Sherlock på percussions ( Charlotte är tillika initiativtagare till bloggen varalesbisk.nu och en av karaktärerna i SVT:s nya serie "Flator")

* RANDIGA RUT som består av Hanna Winberg, Vera Stigmar, Emma Wallerö och Karin Wallerö som spelar modig sextiotalsinspirerad folkpop. Bandet beskriver sig själv som "ett band på fyra personer som skriver låtar tillsammans på svenska. Våra texter handlar ofta om personer eller företeelser som upprör oss."

* VERA VEZ spelar skivor

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Plats: Puben från ca 15:00
När: 7 mars (observera, det är alltså inte den 8 mars)
Entré: Gratis!!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kom och fira eller ta en bira - nu drar Söder Kult igång på riktigt ! Vi ses den sjunde!
 

Kan inte sluta tänka på en kärlek

Anonym frågar:

Hej Challe!

Nu är det så att jag länge varit väldigt kär i en tjej som tyvärr är upptagen :( Vi är bra polare och ibland får jag en känsla av att hon kanske gillar mig tillbaka, men hon har som sagt en tjej. Problemet är att det är omöjligt för mig att bli kär i någon annan så länge jag bara har henne i tankarna, samtidigt som det är väldigt tungt att ständigt gå runt och tänka på henne. Har du några bra tips på hur jag kan komma över henne?

Kram och tack för en bra blogg! :)

 

Charlotte svarar:

Hej fina du! Vad jobbigt det måste vara med ditt dilemma :( Jag tror att många känner igen sig i ditt "problem" och om ni läsare vill skriva av er om detta i kommentarerna är det absolut fritt fram! :)

 

Mitt tips då? Hmm... tjaa, det enda jag känner hjälper för mig i en sådan situation är att sluta umgås med personen, ta bort henne på alla dina sociala mediesidor så du inte ser hennes uppdateringar, gå vidare helt enkelt. Då kommer först det där värsta jobbiga lägga sig och sedan kommer det bli enklare och enklare tills du en dag finner en annan person att bli minst lika huvudstupa kär i.

 

Att vara kär i en bra polare är väldigt destruktivt, särskilt om man vet att denne inte alls gillar en tillbaka på samma sätt. Det är verkligen tragiskt att "göra slut" på en sådan vänskap, men tyvärr finns det inte så mycket annat att göra ibland...

 

Ut och träffa massa nya människor och försök ta steget ut ur tankebanorna du har idag. Jag tror på dig! <3