Kan inte sluta tänka på en kärlek

Anonym frågar:

Hej Challe!

Nu är det så att jag länge varit väldigt kär i en tjej som tyvärr är upptagen :( Vi är bra polare och ibland får jag en känsla av att hon kanske gillar mig tillbaka, men hon har som sagt en tjej. Problemet är att det är omöjligt för mig att bli kär i någon annan så länge jag bara har henne i tankarna, samtidigt som det är väldigt tungt att ständigt gå runt och tänka på henne. Har du några bra tips på hur jag kan komma över henne?

Kram och tack för en bra blogg! :)

 

Charlotte svarar:

Hej fina du! Vad jobbigt det måste vara med ditt dilemma :( Jag tror att många känner igen sig i ditt "problem" och om ni läsare vill skriva av er om detta i kommentarerna är det absolut fritt fram! :)

 

Mitt tips då? Hmm... tjaa, det enda jag känner hjälper för mig i en sådan situation är att sluta umgås med personen, ta bort henne på alla dina sociala mediesidor så du inte ser hennes uppdateringar, gå vidare helt enkelt. Då kommer först det där värsta jobbiga lägga sig och sedan kommer det bli enklare och enklare tills du en dag finner en annan person att bli minst lika huvudstupa kär i.

 

Att vara kär i en bra polare är väldigt destruktivt, särskilt om man vet att denne inte alls gillar en tillbaka på samma sätt. Det är verkligen tragiskt att "göra slut" på en sådan vänskap, men tyvärr finns det inte så mycket annat att göra ibland...

 

Ut och träffa massa nya människor och försök ta steget ut ur tankebanorna du har idag. Jag tror på dig! <3

1 Sara:

skriven

Hej Charlotte!!
Det är så att jag och min tjej firar ett år om några månader, och jag hade tänkt överraska henne med en mysig utlandsresa för bara henne och mig! Men nu när jag är ute och tittar på resor börjar jag tänka på vilka länder man helst kan resa till som homosexuell. Jag hatar att det ska behöva vara såhär, men man vill ju kunna visa känslor offentligt och det kan man inte i alla länder.. Kan du hjälpa mig lite? Vilka länder åker man helst till som lesbisk? Jag skulle nog helst vilja ta med henne till ett soligt land men fina stränder osv! Kram och tack på förhand!

2 Anonym:

skriven

Jo igår var jag ute med min bästa vän och vi promenerade en stund....därefter började det regna och hon började frysa så hon tryckte sig in mot mig. Sen så stod vi stilla i några sekunder bara sådär och tittade på varandra...Hon gav en kärleksfull blick och helt plötsligt kysstes/hånglade vi mitt ute i naturen i ett ösregn....Efter det gick vi våra skilda vägar hem (det var ganska nära) och nu vet jag inte vad jag ska göra!!! Allt kändes rätt (jag är lesbisk) men nu vet jag inte vad nästa steg innebär och jag vet inte vad jag ska göra!!????Som sagt är jag kär i henne och har varit det de senaste 4 åren och jag ville verkligen kyssa henne för en gångs skull!! Snälla hjälp mig!!

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com