Ostia
Igår var vi i Ostia, utanför Rom. En stad som fanns på 100-talet och det är fortfarande mycket kvar av samma struktur. Så otroligt häftigt! Och kottarna i Rom är gigantiska hahan

För alla ungdomar på Stockholm Pride

I år har Prideområdet ett eget område för alla mellan 13 och 29 år! Helt underbart initiativ. Ännu bättre är att det är GRATIS och det finns en egen ingång till just detta område:
 
Vi vill satsa på trygghet och tillgänglighet för alla, så därför kommer Pride Park ung att ha en egen ingång och vara helt gratis. Om du vill köpa ett festivalpass och gå på allt festivalen har att erbjuda, så har Pride i år infört ungdomspris upp till 26 år. Festivalpasset kostar då 500 kronor. Om du är över 26 år är det fullpris som gäller och då kostar det 800 kronor.
 

Pride Park ung hittar du liksom stora Pride Park på Östermalms IP. Pride Park ung är öppet onsdag 30:e juli till lördag 2:a augusti.

 • Onsdag 17–22
  Pride Park ung öppnar på onsdagen den 30:e juli med en storslagen invigning. Där du kan vara med och dansa och sjunga in festivalveckan.
 • Torsdag 14–22
  Under torsdagen kommer en hel del saker hända i Pride Park ung. Det blir roliga workshops och schysst häng med fantastiska möjligheter att lära känna nya intressanta människor.
 • Fredag 14–23
  Dagen innan festivalen fortsätter paradförberedelserna och du kan göra dig paradfin och dessutom skapa det bästa plakatet.
 • Lördag 15–23
  Efter paraden kan du umgås med alla du träffat under veckan och fira in i det sista.
För att läsa mer kan man gå in här