Flädersaft och rabarberkräm!

Idag har vi varit produktiva och gjort både flädersaft och rabarberkräm, med huvudingredienserna plockade på gården! Det här är de recept vi använt:

 http://www.arla.se/recept/rabarberkram/

Så här har vi gjort flädersaften:Nu skall den stå och dra i kastrullen i tre dagar, sedan silas och hällas i flaskor.

Så här har vi gjort rabarberkrämen:
1 Anonym:

skriven

Hejsan! Jag måste fråga dig om råd nu, vet int vart jag ska vändaa mej... Så alltså, jag har en underbar tjej. Hon gör mig til denn lyckligaste människan i världen och jag älskar henne över allt annat! Men jag har märkt att jag är kind of beroende av henne. Vet inte huur jag ska förklara men det finns ju en quote som lyder något i stil med "don't let your own happiness depend on anyone else" typ. Och nu är det så att min lycka hänger helt på henne. Hon är mitt allt och jag vill inte vara en sekund ifrån henne. Vilket säkert är bra för ett förhållande men jag klarar inte av att vara ifrån henne, överhuvudtaget. Och för mig äär inte det bra, måste ju lixom kunna ha mitt eget liv oxå. Men jag vet inte hur jag ska hitta min egen lycka, förstår du? Vill kunna vara lika lycklig när jag inte umgås med henne, som jag är när vi är tillsammans. Har du några bra tipss på hur jag ska göra för att "klara mig utan henne" när vi är bortaa ifrån varann några dagar?

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com