Flator Eftersnack Avsnitt 7 med Cindy!

Veckans Flator Eftersnack med Emma Jennie Larsson och Cindy Jensen är nu ute! :) Titta för att höra om vad Cindy har att säga om sin medverkan i Flator! Jag var sjuk denna vecka så fick inte vara med :P Men nästa vecka är jag tllbaka igen!
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Hej, har en fråga till dig eftersom jag känner igen mig i din situation i Flator^^ Min flickvän och jag bor inte ihop, men vi är hemma hos varandra väldigt mycket. Jag har självskadebeteende och skulle behöva mer "egentid" för att handskas med det,men hon verkar inte förstå det. Vet verkligen inte vad jag ska säga för att förklara det för henne. Hur gjorde du för att Mirella skulle förstå varför du ville bo själv?

2 Elin:

skriven

Hej! Jag började kolla på denna serien för någon vecka sedan och fastnade direkt. Är inte homosexuell (vad jag vet) men detta är så fantastiskt bra! Så, nu är det sagt!
Måste bara fråga två frågor som dök upp under serien.
1. Till Rebecka: När ni skaffade hund verkade ni så blockerande mot det manliga könet och att ni fick tänka att det var en "fjolla" för att faktiskt gå med på att skaffa en hanhund. Tyckte det var aningen konstigt då ni samtidigt vill skaffa barn. 50 % chans säger att det är en pojke. Min fråga lyger hur tänker ni förhålla er till det då? (Är inte ett dugg aggressiv i min fråga, bara nyfiken!)
2. TIll Jennie: Du är som en så härlig människa men i serien verkar du väldigt överexalterad hela tiden samtidigt som du verkar så lugn i "eftersnack". Klipper dem så att det får er att framstå som andra människor än vad ni är eller är det bara ett sammanträffande?

Som sagt, älskar serien och ser hela tiden fram emot alla nya avsnitt! Och PS - Charlotte, du är så jävla cool! Håller alla mina tummar på att du blir frisk så fort som möjligt!

Krambanan Elin

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com