Välkommen till Varalesbisk.nu!

Vad kul att du hittat till min blogg varalesbisk.nu! Jag är född 1987 och heter Charlotte. Jag har pluggat till att bli musik- och bildlärare sedan 2008 och har även gått filmvetenskap på universitetet i 1 år.
 
Förutom detta är jag musiker och dj och är med i banden Ivory Stone (singel finns på Spotify och Itunes), Strays At home (album finns på Spotify och Itunes), DJ-duon The L-Nation (mix finns att lyssna på mixcloud), några andra duo-projekt och jag har även släppt två album och en singel som soloartist (Charlotte Nordin) där jag producerat min egen musik. Dessa album finns såklart också på bl.a. Spotify och Itunes om man vill lyssna :) Utöver det har jag tillsammans med min bästa vän Karin skrivit låtar till bl.a schlagerartisten Jessica Andersson, dessa kan man höra t.ex. här och här. :)  
 
Det som händer musikmässigt från och med 2015 är att jag håller på att färdigställa mitt tredje album som jag kommer producera själv och sedan lägga ut på Spotify och alla andra online musikaffärer. Jag kommer även släppa en ny singel med mitt band Ivory Stone, plus en partysingel producerad tillsammans med Christian Berglund. Med The L-Nation kommer jag att DJ:a runtom i Sverige och världen!
 
Jag är även filmskapare och driver youtube-kanalen youtube.com/Miniklister där jag lägger upp allting jag skapar i filmväg. Hittills har det blivit en dokumentär, några musikvideos och många covers och originallåtar. Tillsammans med min bff Jennie driver jag även kanalen youtube.com/flatornaswebshow där vi lägger ut läsarfrågor och svar samt gör roliga sketcher etc. 
 
Jag har själv drivit den här bloggen sedan 2008. Genom åren har fokus skiftat lite i teman, men du har främst kunnat läsa om min vardag, pepp, videobloggar, film/tv, när jag varit med i olika mediasammanhang (t.ex. realityserien Flator som visades på SVT våren 2014), resemål som är gayvänliga, min musik & mitt dj:ande, noveller jag skrivit, och kanske det viktigaste: frågor och svar från er läsare, TACK för all feedback och respons genom åren!
 
Nu hoppas jag att ni vill fortsätta följa med mig i bloggen och se vad som komma skall :) Jag är SÅ TAGGAD inför allting som är på gång. Eftersom jag har en stark tro på universums kraft och att allting blir som man tror och tänker, vet jag att alla drömmar kommer att bli verklighet så småningom.
 
Keep dreaming <3 // Charlotte
 
1 EJ:

skriven

wiie!! Du är så duktig vännen! Så mycket projekt hela tiden <3 STOLT!!

Vi borde lägga upp med till Flatornas webbshow. Klippa ihop när vi är ute och reser/djar

PUSSS

Svar: Jaa 😍✌🏼️ såå bra! Saknar dej! Puss❤️
Presentation:

2 Charlotte:

skriven

Haha menar att såå bra å göra flatornas webshow! Lät drygt ;) 😘😘

3 Brinn Brittasdotter:

skriven

Hej. Jag har just flyttat till Stockholm (igår) . Ska börja jobba som förskolechef i innerstan på måndag. Jag vet inte hur jag ska göra det, men det är ändå verkligen dags för mig att hitta en kärlek i livet. Kan du hjälpa mig att tänka? Jag är 56 år, ungdomlig. Jag har gjort massor i mill liv. Har anspråk på livet, kulturella intressen. Känner du någon som passar mig som jag kan träffa och dejta lite? Fann din sida nu, när jag sökte på "träffa någon- lesbisk i Stockholm". Tack för din hjälp, jag är endast intresserad av en verkligt varaktig och hållbar relation. Brinn

4 Anonym:

skriven

Jag fick precis reda på att mitt nya ex som är kille har varit otrogen i 2,5 månader men redan innan jag fick reda på det så hade jag tappat känslorna och har svårt att få känslor för någon kille.. jag har börjat gilla tjejer.. men jag har social fobi få jag vågar ej ta kontakt med någon face mot face.. hur ska jag göra? Har du några tips?

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com