Plåtning!

Hej alla <3 idag har vi plåtat och filmat visuals till våra DJ-gigs! Här är några oredigerade:Hahaha


Puss<3 Nu blir det möte hos Katja!

När politiken förstör ens relationer

Anonym frågar:
Charlotte, vad skulle du göra om du fick veta att din mamma röstar på och engagerar sig i SD? Jag upptäckte igår att min mamma har ett twitterkonto där hon skriver och delar en massa inlägg om invandring, islam och SD. Bland annat skriver hon om att hon kommer rösta på dom och att "vi äntligen har nått 16%" m.m. Hon skriver också om hur bra Björn Söder är och hur mycket hon tror på honom. Jag blev så fruktansvärt ledsen och besviken när jag fick se detta. Jag vet att min mamma har rätt att sympatisera med vilket parti hon vill, men just det faktum att hon stödjer SD trots att hon vet att hennes egen dotter är homosexuell gör så fruktansvärt ont! Om dom kom till makten skulle ju mitt liv bli så mycket sämre! Och Björn Söder som har liknat homosexualitet med pedofili och tidelag, hur kan hon stödja honom!? Jag har varit så nere hela dagen idag, vet inte vad jag ska göra. Är jag dum som reagerar så starkt? Jag vet ingenting just nu. Känns inte som att jag känner henne. Hon har sagt att hon aldrig skulle rösta på SD men har alltså ljugit. Och nu vill hon inte prata om det. Hon skrev bara ett sms att hon inte tyckte att hon skulle behöva bli ifrågasatt av sin dotter och nog om det. Har du något tips på vad jag kan göra?
 
Charlotte svarar:

Hejsan! Jag vet exakt hur det känns, det känns som ett svek. Om någon av ens närmaste sympatiserar med ett parti där somliga politiker, precis som du skriver, jämför homosexualitet med pedofili och tidelag, kan man inte få bort känslan av obehag. Politik är en sak, men när det handlar om grundtankar om människors lika eller olika värde beroende på olika saker, då handlar det inte om politik längre tycker jag. Visst finns det massor av människor som sympatiserar med ex. SD som inte håller med om allt de står för heller, men jag personligen (när jag upplever att personen i frågas människosyn är kass) tycker det är jobbigt och kan inte umgås med denna människa utan att må dåligt. Hur kan ens nära och kära rösta på ett sådant parti, kan man fråga sig. Hur kan någon som älskar en rösta på ett parti som vill mig åt helvete? När det handlar om ett parti som exkluderar snarare än inkluderar, ett parti som oavbrutet säger kränkande och hemska saker om alla som står utanför normen, blir iallafall jag ledsen. Visst, man får rösta på vad man vill, men när det handlar om ens nära och kära, känns det som om någonting förstörs i relationen mellan hen och mig.  Detta är bara min åsikt givetvis, alla känner olika och alla har rätt att känna olika. Du är inte dum som reagerar så starkt. Jag har också reagerat starkt och kan inte ens träffa de personer jag känner som röstar på SD längre eftersom det gör ont i mitt hjärta. 
 
Jag hade i din situation skrivit ut saker som SD- kandidater sagt om homosexualitet och kanske även om andra minioriteter /religioner osv och visat för henne. Kanske vet hon redan vad de står för men kanske inte. Jag vet inte om det är så att människor som röstar på SD är fullt medvetna om vilka människohatande personer som sitter i partiet, men jag HOPPAS att de inte vet, att de förtränger det och intalar sig själva, med mycket hjälp från ex. Åkesson, att partiet är fläckfritt och underbart, att de kommer göra Sverige bättre. För ärligt talat är det skrämmande att tänka tanken att någon skulle rösta på dem trots att de vet vad partiet står för på riktigt. Jag vill inte tänka att människor är så hemska.
Jag önskar att alla ville alla väl. Jag vet inte vad mer jag kan säga.