Hagz: Housewife alien vs. Gay zombie

Gå in på länken nedan, kolla på trailern för filmen jag är med i och läs intervjun med Andreas Samuelson som är regissör! Såå kul har detta varit! Känns så sjukt kul att skådespela och jag vill göra det så mycket mer! Här är lite screenshots:


http://qx.se/noje/29838/jag-har-fatt-begavade--och-valdigt-snygga--skadespelare-att-stalla-upp-pa-bade-det-ena-och-andra 

Pastellmorgon

Godmorgon och HAPPY HALLOWEEN! Idag skall jag klä ut mig! ;) Något av det bästa jag vet!

Jag vill även tipsa om underbara pastell-explosionen Stylesouls på instagram:


ÄLSKAR ALLT DETTA. Vill ha! Hårfärgerna. Frisyrerna. 💓

Recension: The Final Girls

http://www.imdb.com/title/tt2118624/ 

Länken går till info om filmen jag just såg, "The Final Girls". Den var så sjukt bra! Den innehöll några av mina favoritingredienser: 80-talet, grymt bra filmmusik, sjukt vacker ljussättning med olika färgade ljusfilter, awesome scenografi och otroligt underbara specialeffekter och enormt fint jobb överlag med alla olika bilder. Ögonorgasm, vilken jävla inspiration denna film gav mig!! Woow! Själva storyn var också bra men det var mest det rent visuella som var bara så jävla awesome!
 Denna film rekommenderar jag verkligen, det är en rolig skräckis, passar perfekt för halloween! Den får 5/5 stjärnor i betyg av mig! Den är inte queer men har en liten queer-dialog som är helt awesome mellan två av karaktärerna, när ni ser filmen kommer ni lägga märke till detta! :) Avslöjar inget mer nu. Se den bara!
Bilder: IMDB