Recension: The Final Girls

http://www.imdb.com/title/tt2118624/ 

Länken går till info om filmen jag just såg, "The Final Girls". Den var så sjukt bra! Den innehöll några av mina favoritingredienser: 80-talet, grymt bra filmmusik, sjukt vacker ljussättning med olika färgade ljusfilter, awesome scenografi och otroligt underbara specialeffekter och enormt fint jobb överlag med alla olika bilder. Ögonorgasm, vilken jävla inspiration denna film gav mig!! Woow! Själva storyn var också bra men det var mest det rent visuella som var bara så jävla awesome!
 Denna film rekommenderar jag verkligen, det är en rolig skräckis, passar perfekt för halloween! Den får 5/5 stjärnor i betyg av mig! Den är inte queer men har en liten queer-dialog som är helt awesome mellan två av karaktärerna, när ni ser filmen kommer ni lägga märke till detta! :) Avslöjar inget mer nu. Se den bara!
Bilder: IMDB

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com