Snapchat är vardagen

Hej fina läsare. Jag har verkligen en skara trogna människor som går in på min blogg även nu när jag inte bloggat så mycket alls... har typ samma läsarantal varje dag ändå. Och det är verkligen jättefint <3 Tack!
 
Jag bloggar inte lika mycket längre av olika anledningar. Jag tror att det för mig går mycket i perioder. Just denna perioden har jag inte riktigt känt någon mening med att blogga.
 
Det finns ju två olika typer av blogginlägg i det stora hela. Dels är det planerade research-baserade, seriösa blogginlägg som handlar t.ex. om resemål man bör besöka, någon grym artist, festival eller kanske kapitel på en ny novell. Sedan är det de blogginläggen som handlar om mitt liv där jag skriver hur jag mår och vad jag gör och blandar med bilder från min vardag. 
 
Det förstnämnda tar mycket tid och engagemang. Jag måste VILJA detta väldigt mycket för att jag skall prioritera det mer än att t.ex. producera musik, mysa, kolla filmer eller göra något annat. Det har därför inte blivit så mycket sådant på länge. Det är jag väldigt ledsen för, för det är sådana inlägg jag vill att denna blogg skall bestå av mestadels. 
Och jag känner lite så, att det sistnämnda inte är så intressant att ha här i bloggen längre. Visst kan jag skriva några rader om vad jag gjort under dagen och ta bilder, men vill ni läsa om det? Vad tänker ni läsare? 
 
Jag har ju min snapchat där jag lägger upp saker varje dag nästan, allt ifrån låtar jag håller på att bygga till filmer jag ser eller söta hundbilder hehe... Det är för mig en förlängning av bloggen, jag har på något sätt lagt över mina vardagsinlägg till snapchat. Så följ mig där om ni vill:
 
 
 

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com