Gott nytt år!

Gott nytt år alla fina. Jag har bråttom till en fest nu men skriver ändå en rad från hotellrummet vi är på nu. Detta år har varit årets år. Jag är så redo för nya utmaningar, jag har förberett mig för vad som komma skall under så lång tid. Jag har lagt grunden. Nu är det början på någonting nytt och fantastiskt som börjar.
 
Puss på er alla. Ta hand om er. Be safe. Kramas mycket. Älska mer. 
 
 

Roller disco och The Law Of Attraction!

Ikväll spelade vi som BAE2BAE i Farstahallen på deras roller disco. Det var så kul! Bara massor av poplåtar och feelgood-stämning, det kändes lite likt Los Angeles när vi var där och var på roller disco utanför stan en av kvällarna. 
 
Imorgon är det nytt år. Det blir ett underbart 2017, med sjukt många nya upplevelser. Det vet jag redan nu. London hela året... nytt jobb (vad skall det bli?) och nya vänner. 
 
Jag kommer göra nya visionstavlor snart inför nya året. En nystart på mig och på allt. Det känns som att det kommer bli bra så :) Någonting jag verkligen har känt av är att jag är så mycket mer positivt inställd till ALLT nu än för några år sedan. Jag tror det på allvar började när jag skrev min C-uppsats om Attraktionslagen och läste sjukt mycket självhjälpslitteratur som handlar om just attraktionslagen och hur mycket vår hjärna och tankar styr över hur vi känner och vad vi får i våra liv. Jag är väl lite "frälst" kan man säga...
 
 
 
 

Kreativ explosion och Skam

Idag har jag klippt film hela dagen. Det är Stockholm roller derbys galafilm från 2016. Känns sjukt kul att ha tid att göra sånt här nu, jag har både redigerat bilder, film och gjort dj-listor som fan är bättre än någonting jag tidigare gjort. Att ha mycket tid är bäst. 
 
Nu har jag också sett klart första säsongen av Skam och jag måste hålla med typ alla som sett den, den är SJUKT BRA. Här kan ni också se första säsongen och bli hooked:
http://www.svtplay.se/skam