Att komma under sex med tjejer

Zara frågar:
en fråga. jag har sedan något år tillbaka börjat dejta tjejer, har tidigare bara varit med killar. Har generellt rätt svårt att komma under sex. med killar så har jag alltid kommit av att smeka mig själv under sexet. Nu när jag har sex med tjejer så får jag en slags prestationsångest över att jag inte kommer av deras beröring(!). Jag är plötsligt för blyg för att berätta hur jag vill bli rörd, säga vad jag behöver för att komma, eller helt enkelt bara säga "jag kan inte komma idag". Tror det skulle hjälpa med sexleksaker men är så jvla feg att föreslå det, många flator verkar köra rakt av med endast händer och mun. Vill inte känna mig odd, vad fan gör man när man är ny med sexeriet med det gemensamma könet??
 
Charlotte svarar:
Hej Zara! 
Skulle du inte kunna fortsätta som du gjorde när du var med killar, smeka dig själv under sexet? Det är väl egentligen ingen skillnad på vilket kön den man har sex med har, om du är van att komma av att röra dig själv så tycker jag du skall fortsätta med det och se vad som händer. Bara för att det är någon av samma kön som rör dig nu för tiden, är det inte säkert att denna någon vet hur du vill ha det, hur snabbt, hårt osv. 
Det är inte ovanligt att använda sexleksaker när man är med någon av samma kön. Alla gillar det inte men många gör det. Det är heller inte ovanligt att smeka sig själv när man har sex. Gör vad du behöver för att komma. :) Bara du vet vad du behöver. Testa dig fram. Var inte orolig att du skall upplevas som konstig - så länge du vet vad du vill ha eller vågar ta för dig är det inget som någon brukar tycka är konstigt. Och gör de det är det definitivt ingen för dig :)
 
Lycka till! :) 
 

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com