Food market och olika öl

 
Idag gick vi till en food market en bit från vårt hus. Köpte grönsaker och frukt och massor av annat som man behöver. Sedan har vi fyllt i papper till banken vi valt... och imorgon när de har öppet skall vi dit och försöka få ett bankkonto. Sedan blir det IKEA.
 
Bäst idag var nog ölstället vi åkte till, det var stort som fan, som ett lager, med massor av julgranar och uppstoppade djur... jag hatar uppstoppade djur men känslan blir ju en speciell en, stort och rustikt. De hade massor av olika ölsorter på tapp, jag tog någon form av weissbier, veteöl, som vanligt. Sedan spelade vi fussball och åkte hem. Nu skall vi kolla på en film och sova.
 
Det är ganska varmt i vårt rum nu, vet ej varför. Elementet är fortfarande iskallt och det är lika varmt utomhus (ca 9 grader plus). 
 
Det känns som om allting är lite mycket för tillfället. Jag känner mig överväldigad av allt. Men jag kommer nog in i allt snart...

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com