Vänner och julmarknad

Igår mötte jag upp Jennie, mamma, Martin, Hannan och hennes mamma i Camden vid 12. Jag tog bussen direkt från vår station hela vägen dit, så nice att slippa undergrounds. När jag skulle gå till stationen hade polisen spärrat av tre kvarter och vårt var ett av dem. Så det tog typ 20 min istället för 5 min att komma dit. 

Anyway i Camden var det nice... Vi irrade omkring bland alla affärer och matställen ett tag. Sedan drog vi till Waterloo för att möta upp bästa Silvia. Vi träffade henne i London för 2 år sedan och klickade rejält! Nu är hon en av mina nära vänner. 
 
I Waterloo fanns en julmarknad med mat och dryck. De hade också en supermysig rollerdisco rink där som jag måste ta Oona till nån gång.
 
Efter det gick vi för att dricka öl i Soho och möta upp Silvias vänner. Vi planerade gigs inför London pride, vilket kommer bli så nice! Jag kommer med största sannorlikhet dja på the Main girl party arrangerat av pride. 
 
Sen åkte jag hem. Efter ett tag kom brorsan och hans tjej dit. Vi hängde ett tag och tog oss sen till Soho igen. Vi skulle på G-A-Y Late men blev inte riktigt som vi tänkt så vi landade på en bakgata, ett straight ställe som heter The Borderline. Det var en kul kväll men själva klubben sög. 
 
 
 

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com