Winter Pim's och banker i London

Idag skulle vi skaffa en bank... Vi gick först till Barclay's men de var väldigt ohjälpsamma och hade inte tid förrän i slutet av februari.... Vi testade på HSBC och det var lite lättare men fortfarande ett jävla projekt... Fick hem en tjock "bok" vi måste fylla i för att få ett bankkonto.


Efter allt bankstruggle gick vi till Primark, Superdrug, Tesco's osv och köpte lite saker till hemmet. Och så avrundade vi med Winter Pim's. Typ varm cider med massa kryddor i. Det var gott! Men nu har jag fördruckit mig för Coco som vi bor tillsammans med kokade en hel kastrull hemma också sen som vi drack upp.. Haha!

Förutom att det är sjukt kallt och vårt element inte funkar så är det ganska mysigt inne hos oss nu i vårt pyttelilla rum.


Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com