Henna-målning

Hej alla fina! Idag har jag haft min första dag på jobbet. Jag började jobba som fritidsledare nu. Det är jättekul! Idag gjorde vi bland annat henna-målning med ungdomarna. Så här blev min:TACK FÖR IGÅR!


Här är några bilder från gårdagens releasefest innan vi öppnade dörrarna. Det var sååå kul men idag är man helt död. Jag lägger upp bättre bilder sen från kameran :) Jag och Oona har dj:at sedan kl 10 imorse på rollerderbymatcher och vi sov bara 4 timmar inatt. Vi dj:ade ju igår också till kl 3 på natten, sen var vi hemma vid halv fem typ!

Ätstörningskliniken igen

Hej alla fina! Jag är precis på väg från ätstörningskliniken och min 18-månaderskoll. Jag har alltså varit friskskriven i 18 månader! Jag fick svara på massa CPRS-frågor och bli intervjuad om mina mat/livs/träningsvanor som vanligt. Allt gick bra. Men får alltid lite ångest och en klump i magen när jag är här.Inga speglar...
De hade uppgraderat mandometern som de haft innan till en mindre våg som är kopplad till smartphone via bluetooth. Det funkade väldigt smidigt. 

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: att söka hjälp är det bästa man kan göra för sig själv. Att kunna må så otroligt bra som man gör när man är frisk är något man bara kan drömma om när man är ätstörd. Jag lovar att det är värt det.