Eric Saade!

 
 
Ibland är det roligt att kolla tillbaka på gamla filmer och bilder från ens svunna liv... denna film spelade vi in 2011, det är fan fyra år sedan nu! På den tiden hette mitt och Karins band OhMyGod och här var vi precis påväg till ett gig på Debaser Slussen. Nu heter vi Strays At Home. Mycket bättre ;)
Jag saknar den tiden, inte minst för att jag fick göra så mycket mer musik med min fina vän. Att sjunga i stämmor med henne är något av det bästa jag vet. I vår kommer vi spela in lite olika svenska covers och lägga ut. 
 
Och apropå musik på svenska, mitt album har release den 3 Mars. Då jävlar hörrni ;) 
Det heter "Vad Vi Har Lärt oss" och kommer att finnas på alla online musikaffärer + Spotify. Hoppas ni kommer gilla det! 
1 Anonym:

skriven

Hej! Såg att du för en tid sen lade ut ett klipp på facebook med ett smakprov från en av din och Karins svenska låtar (den som gick i stil med "vi kommer aldrig hem om vi inte har varann"). Kommer den finnas med på nya skivan? :-)

Svar: Hej! Vad kul att du gillar den :) den kommer inte finnas med på min platta eftersom jag gjorde den med Karin och vårt band Strays At Home. Men den släpper vi också senare :)
Presentation:

Kommentera här:

Lämna personangrepp och andra otrevligheter där de hör hemma: i en förpestad hjärna. Här finns plats för läsarfrågor, ris och ros som rör bloggen och andra trevligheter. Har du en hemlig fråga eller vill komma i kontakt med mig kan du istället maila på: varalesbisk@gmail.com